Ez nem fura kicsit?
Feltűnt egy ismerősömnél Facebookon, hogy pl naponta van 1-2 új ismerőse, akiknek kb a fele pár nap múlva már nem lesz az. És ez folyamatosan így megy már amióta ismerem.
Egy alkalommal pedig kb 50 emberrel lett kevesebb az ismerőse, de amit először írtam, az továbbra is folytatódik.
Ti nem furáljátok ezt? Mi lehet ez?
Az fura már egy kicsit, hogy így számon tudod vezetni:D
De hát amúgy a Facebook-ról beszélünk. Legtöbb ember (tisztelet a kivételnek) mindenkit bejelöl, visszaigazol aztán később törli. Szóval, ha úgy tartja kedve, akkor jelölgessen mindenkit aztán meg törölje. Lehet, hogy versenyzik a haverokkal, hogy kinek van több ismerőse Facebook-on:D
Igen, amióta feltűnt, azóta figyelem, azért :D
Nem hinném, hogy versenyezne. Olyan nagyon sok ismerőse nincs. Meg akkor miért törölt volna csak úgy 50-et? :D
Az előző vagyok.
Hát azért gondolom, mert nem ismeri őket:'D Volt, hogy nekem majdnem 100 ismerőssel csappant meg a szám, annyi kamuprofil, nem használt profil, új profil, régi profil és olyan ismerősök voltak, akiket nem is ismerek. Lehet, hogy neki is ezért.
Vagy esetleg a bejelölt emberekre ráírt és ha nem volt szimpatikus törölte vagy tiltotta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!