Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhet olyan magyar ember,...

Létezhet olyan magyar ember, aki soha nem járt külföldön?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan magyar emberről (nyilván nem újszülöttre, hanem például 16 évnél idősebbre gondolok, értelemszerűen egész életében ágyhozkötött beteg, vagy egyéb speciális kivétel sem játszik), aki sosem hagyta még el az országhatárt?

Minden más, legapróbb utazás (pl.:bevásárlás Ausztriában) is számít!

Ismertek ilyet?

2020. jún. 15. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamám szerintem soha életében nem volt semerre. Élete nagy útja az volt, hogy felutazott 1-2-szer Pestre. Nagypapám és másik nagymamám sem voltak nagy utazók. Az öreg Szibériában "kirándult" de utána elég otthonülősek voltak.

Szüleim fiatal korukban míg mi nem voltunk, addig Lengyelország, Erdély, Csehszlovákia. Aztán apám munkanélküli alkoholista lett, szerintem konkrétan soha nem voltam velük külföldön. De még nagyon a megyéből sem mentünk ki, összesen 2-3-szr ha elmentünk nagyobb családi kirándulásra míg kisgyerekek voltunk. De így ennyi.

Én magam sem erőltettem meg magam ilyen téren. Egyetem alatt voltam 1x Grazban egy délutánt, Kassa környékén 1-2 alkalommal pár órát meg egyszer Besztercebánya környékén 1-2 napot.

De tervezek ezen változtatni. Ha nem is Amerika meg Hawaii és társai, de legalább a környező országokat jó lenne kicsit felfedezni.

2020. jún. 15. 19:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Dédmamám úgy élte le az életét, hogy még a megyéből sem ment ki soha életében.

Igen, van ilyen.

2020. jún. 15. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:
En 18 elmultam mikor eloszor jartam kulfoldon, de csak Szerbiaban vasarolni. Kb 50-60 kmre laktunk Szabadkatol
2020. jún. 17. 11:17
 14/15 anonim ***** válasza:
22 évesen jártam először külföldön mikor már dolgoztam, mert a családom nem engedhette meg magának még a hosszabb utat sem. Azóta úgy rákaptam hogy legszivesebben a világ másik végére is elmennék.
2020. jún. 19. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kollégám ilyen.

Elmúlt már bőven 40+

De sose járt külföldön

( ő maga mondta nekem)

Egy faluba lakik 20 km-re a várostól ahol a

munkahelye/ munkahelyünk van

a kettő között ingázik és neki ez a utazás.

Szerintem ez nagyon szomorú

2020. júl. 14. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!