Mikor ordítottatok legutóbb, és miért?
3 cuki közepes varangyosbeka miatt vàrosban. Pedig nem félek tölük, mégis valahogy undormány volt fogni, hogy joformàn majdnem ràléptem es közvetlen a làbam mellett voltak a nem kicsi füben esözések utàn.
De azért hajtott aztàn a kivàncsisàg is igy elhülve lesàpadva ugyan, de néztem öket ahogy igyekeznek elölem csetelve botolva.
Kb. 10 éve
Apám kitalálta, hogy befejezi az egyetemet - nappali tagozaton (mivel más formában nem indult), amit fiatalkorában félbehagyott.
Amikor elvesztette a munkahelyét, egy évig még az ebédet is úgy rendeltem, hogy megfeleztem szegény munkanélküli apukámmal az egy adagomat, mivel többre nem volt pénzem. Utána találta ki ezt az egyetemesdit, de szerencsére elköltözött a barátnőjéhez, aki 4 évig etette, itatta, taníttatta (fizetős volt az egyetem), majd 4 év után hazapaterolta nekem.
Apám nagy gondban volt, hogy most aztán ki fogja állni a 3-400 ezres féléves tandíjait. Munkaügyi központba nem ment el, mert akkor le kellett volna mondania a nappali tagozatos tanulói státuszáról. Tehát még az a nyomoronc havi 20-25 ezres segély se járt neki, ami minden munkakerülőnek jár. De a villanyszámla azonnal 10 ezerrel megugrott a hazaköltözésével, mert éjjel-nappal 2 katódsugárcsöves monitort bámult. Elment tehát diákmunkásnak, azzal megkeresett éves szinten 20-25 ezer Ft-ot kb.
Merthogy sehova se volt alkalmas közel a 60-hoz.
Aztán nyílt a városban egy új TESCO, felvételt hirdettek. Odaálltam elé és mondtam neki az örömhírt. Azt mondta, ő nem lesz árufeltöltő. Mindezt úgy, mintha arra kértem volna, hogy szart lapátoljon.
Na akkor ordítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!