Mikor ordítottatok legutóbb, és miért?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írhattok, ha szeretnétek :)2020. jún. 14. 22:41
4/20 anonim válasza:
Mikor szétvágtam a lábujjam a szekrény sarkában akkor azért szerintem lementem a családbám gyökeréig. Be is lilult mocskosul, utólag hogy ránézek nem csoda hogy megszállt valami ősdémon egy percre mikor megtörtént a tragédia.
5/20 anonim válasza:
Legutóbb kimentem az erdőbe egymagam, háttal nekidőltem egy fának, és üvöltöttem, ahogy a torkomon kifért. Miért? Mert ki akartam adni magamból mindazt, ami addig felgyülemlett, és már majdnem megfojtott!
6/20 anonim válasza:
5-ös válaszoló:
Ha ezt a Mátrában tetted, kérlek közöld velem, mert többet nem megyek túrázni. Köszönöm :D
8/20 anonim válasza:
6-os válaszoló!
Ha többé nem mész túrázni a satöbbi társaiddal egyetemben, akkor azt én köszönöm meg, mert többek között azt a fájdalmat üvöltöttem ki magamból, amit a "túrázók" okoztak azzal, amit az erdővel szemben elkövetnek!
9/20 anonim válasza:
A hugommal néhány órával ezelőtt hogy ne egye meg a csokim😂
l5/L
10/20 anonim válasza:
Exemmel üvöltöttem hónapokkal ezelőtt, mára már szerencsére leakadt rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!