Ha leszólít valaki az utcán,bárhol, hogy pénzt kérjen,szoktàl adni?
Nem adok, aki meg beszól érte kap egy csicskapofont...
30F
Ritkán szoktak tőlem kérni, mert ritkán járok Budapest belvárosában.
Legtöbbször szoktam adni egy százast, ha nem agresszív meg részeg az illető.
Gyakran beszélgetek is az illetőkkel, amikor nem sietek.
És mindig kiderül, hogy egy rossz döntés, rossz házasság, család elvesztése bárkit tönkretehet úgy, hogy az utcán találja magát! Sajnos, én is ismerek ilyen embereket, akik szomorú ok miatt süllyedtek a társadalom aljára.
Azért azon érdemes lenne elgondolkodnotok, hogy barmelyikőtök kerülhet olyan helyzetbe, hogy az utcán találja magát!
"Nem! Én mindig meg fogok állni a saját lábamon!"
Legyen így! De, sajnos az ember bármikor "lerobbanhat" úgy, hogy nem mehet el rendes munkahelyre dolgozni.
Elmesélek egy történetet.
Ismerek olyan nőt, aki mellrákos volt, de hála Istennek kigyógyult belőle nagy megpróbáltatások árán.
Viszont, a kemoterápia úgy tönkretette az immunrendszerét, hogy kialakult nála egy olyan immunbetegség, hogy élete végéig nem mehet emberek közé, mert minden betegséget elkap.
Szerencsére, nagyon jó ember a párja, aki mindenben segít neki!
Viszont, ha nem lenne a párja, miből élne meg?
A havi 38 ezer rokkantnyugdíjból?
Érdemes lenne elgondolkodnotok, hogy bárki kerülhet ilyen helyzetbe!
Sajnos az élet alakulhat úgy, hogy meghal mindenkid már fiatalon, amikor még te is huszonéves és egyedül maradsz.
Mi nekünk 100 Ft 2 havonta egyszer?
Meg sem állok.
Munkanélküli vagyok, 26600 a havi "bevételem" és havonta kb 15ezerrel növekszik a tartozásom ami valahol 1mft körül van... Szóval akár én is kéregethetnék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!