Szerintetek ahogy a rendőr térdelt Floyd nyakán úgy tényleg megtudta fojtani?
21: Vagy mi adtunk egymásnak zöldeket :)
De utsó mondat jó :D
Ebbe elrejtettem egy üzenetet, nem lett tökéletes, de hátha kitaláljátok mi az:
Köszönöm szépen annak, aki írt választ nekem, csak érdekelt, hogy kinek mi a véleménye a dologról, hogy most én vagyok a hülye, vagy mások is azok itt ezen az oldalon, de ezek szerint csak én vagyok itt gyagya, mert nem tudok semmit a dolgokról, tudom és tudom.
Szép napot!
Siman meg lehet olni vele barkit, csomo fojtas nem is elolrol zarja el a legutjait, hanem oldalrol (vagy meg gyakrabban a nyaki venakat.)
Sot, igazabol, a hatra (lapocka ala) vagy mellkasra terdelessel is meg lehet folytani valakit. (Ha voltal mar kicsi a rakas aljan, akkor erezted, ugy is, hogy senki nem nyult a nyakadhoz.)
"Kis rakással", "nyaki vénák elszorításával" megfojtani valakit. Nagyszerű...
Nekem 96 %-os nyaki verőér elzáródásom volt. UH-dopplervizsgálat, CT, orvosi megbeszélés, ahol rákérdeztem, hogy nem veszélyes ez a műtét. Azt mondta, hogy ennyi dő alatt nem. Nem 8 perc volt.
Fentanyl túladagolás hatása: eufória-ájulás-halál.
Fojtó fogás korábban szokásos gyakorlat volt ellenszegülő bűnözőkkel szemben. Nincs adat, hogy valaha is belehalt volna valaki.
Most több országban betiltották.
Egyébként a boncolás megállapította, hogy Covid-19-cel fertőzött volt.
A videón konkrétan látszik mikor hal meg vagy veszti el az eszméletét.
Azért ezt nehéz lett volna szimulálni.
DE ha nem is konkrétan a rendőr miatt halt meg/vesztette el az eszméletét, akkor is segíteni kellet volna neki, nem tovább térdelni rajta a mentő kiérkezéséig.
Szóval ha nem is közvetlenűl a rendőr ölte meg, akkoris rosszúl járt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!