Szerintetek ahogy a rendőr térdelt Floyd nyakán úgy tényleg megtudta fojtani?
Örülök, hogy ilyen sok válasz érkezett, más-más meglátással. Én zöldet adtam mindenkinek, mert ezek csak vélemények, felvetések.
De azért, amit a 9-es írt elég furcsa. Ez arra emlékeztet, amikor ugyanaz a 12 vagy 13 éves kisfiú meghalt 3 vagy 4 országban is! :D
Én már azt is olvastam hogy kimutatták, hogy koronavirusos, és igazából a rossz tüdeje miatt halt meg.
Szánalmas nyomorultak vagytok.
Nesze, verd ki rá, ha ennyire ő az istened [link]
12: Erről is Trump tehet???
A rasszizmus nem miatta van. Mindig is volt, akárki is volt az elnök.
Nem kell ehhez anatómia, csak logikus gondolkodás. Képzeld el, hogy egy nagydarab férfi teljes testsúlyával rád nehezedik. Úgy is meg lehet fulladni, ha hozzá sem érnek a nyakadhoz és pl. a mellkasodra nehezedik súly.
Egyébként meg indokolatlan volt, amit a rendőr tett. Simán pár másodperc alatt meg tudták volna bilincselni a társai, amíg ő lefogja, nem kellett volna ennyi ideig csak úgy térdelni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!