Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ahogy a rendőr...

Szerintetek ahogy a rendőr térdelt Floyd nyakán úgy tényleg megtudta fojtani?

Figyelt kérdés
Nekem kamunak tűnik az egész sztori, egy embert csak előről tudsz megfújtani, mert úgy zárod el a levegő utját, hátulról nem, persze nem lehet egy kellemes érzés, de ahogy Floyd feküdt úgy tudott volna simán levegőt venni, nem zárta el semmi a levegő útját. Mi van, már ennyire leakarják váltani Trump-ot, vagy ennyire kell az emberektől a lóvé?

2020. jún. 11. 10:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyen sok válasz érkezett, más-más meglátással. Én zöldet adtam mindenkinek, mert ezek csak vélemények, felvetések.

De azért, amit a 9-es írt elég furcsa. Ez arra emlékeztet, amikor ugyanaz a 12 vagy 13 éves kisfiú meghalt 3 vagy 4 országban is! :D

2020. jún. 11. 11:19
 12/28 anonim ***** válasza:
12%

Én már azt is olvastam hogy kimutatták, hogy koronavirusos, és igazából a rossz tüdeje miatt halt meg.

Szánalmas nyomorultak vagytok.

Nesze, verd ki rá, ha ennyire ő az istened [link]

2020. jún. 11. 11:22
 13/28 anonim ***** válasza:

12: Erről is Trump tehet???

A rasszizmus nem miatta van. Mindig is volt, akárki is volt az elnök.

2020. jún. 11. 11:25
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, ha valaki úgy okoskodik, hogy semmit nem ért a témához :D Természetesen meg lehet így valakit fojtani, minimális anatómiaismerettel ez nem lenne kérdés. Nem az első ilyen eset, valszeg nem is az utolsó.
2020. jún. 11. 11:28
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Amugy hatulrol eltorik a nyakadat, es 8 percig rajta terdelnek, az eleg ahoz, hogy ne csak lebenulj, hanem meghalj.
2020. jún. 11. 11:31
 16/28 anonim ***** válasza:
31%
kit érdekel? gyerekek halnak meg és éheznek sok rossz történik azokat senki nem sajnálja ennyire. egy bűnözőt bezzeg igen.
2020. jún. 11. 11:32
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát gondolom rendesen elnyomta a nyaki ütőerét.
2020. jún. 11. 11:33
 18/28 A kérdező kommentje:
#14 Ha akarod kipróbálhatjuk, a nyakamat teszem rá, hogy nem 4 perc az egész.
2020. jún. 11. 11:33
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ehhez anatómia, csak logikus gondolkodás. Képzeld el, hogy egy nagydarab férfi teljes testsúlyával rád nehezedik. Úgy is meg lehet fulladni, ha hozzá sem érnek a nyakadhoz és pl. a mellkasodra nehezedik súly.

Egyébként meg indokolatlan volt, amit a rendőr tett. Simán pár másodperc alatt meg tudták volna bilincselni a társai, amíg ő lefogja, nem kellett volna ennyi ideig csak úgy térdelni rajta.

2020. jún. 11. 11:40
 20/28 anonim ***** válasza:
75%
Milyen 4 perc? 9 perc volt az, de bizonyos súly felett 4 is elég. De maradj csak ilyen ignoráns butuska, biztos jól megy a személyiségedhez :D
2020. jún. 11. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!