Sok ember miért rendetlen és igénytelen a tisztaságra?
Nem 😊
Volt amikor lazábbra vettem,de mióta újra igy csinálom,1 tüdőgyulladásom volt,de akkor fagyasztó kamra miatt. Leltároztam az akkori munkahelyemen és nyár volt,kint 40 fok,fagyóba -26.
Sőt,párom mielőtt összejöttünk havonta beteg volt. Most meg hála égnek semmi. Ebben nőttem fel,nagymamám is ilyen volt,anyu is ilyen,megszoktam. Hoztam magammal. Eleinte a párom sokallotta,de hozzászokott,sőt,ha olyan helyen vagyunk ahol a takarítás már-már extrának számít azt hazafelé szokta is mondani nekem,hogy "pfuu láttad?!"
Sajnos ez náluk sem igazán "divat" ,de 2 generáció lakik együtt,a legifjabb mindenhova szétdobálja a koszos ruháit,büdös zokni a széken stb...Ott annyira zavarja őt a dolog,hogy nekiáll pakolászni. Én csak a mosogatásig merészkedek,meg az udvaron tevékenykedek. Ha épp elutaznak valahova,akkor merek pakolni,takarítani.
Nem érzem jól magam kupis,piszkos környezetben.A hideg kiráz attól,ha valaki nem mos kezet,nem fürdik,tisztálkodik és ez érződik is rajta . A büdös haj és a többnapos testszag nemiszerv és fenékszaggal vegyítve.. na az kész. Túl jó a szaglásom és nagyon hamar megérzem,onnantól már nem akarok a társaságában tartózkodni az illetőnek. Nem akarok hozzáérni ahhoz,amit megérintett.
Ez érthető, de azért van némi átmenet a heti három fertőtlenítés és a totális igénytelenség között. Mi abszolút igényesek vagyunk, mindennek megvan a helye és mindkettőnk elvárása, hogy használt után minden vissza is kerüljön oda.
Nálunk mindig rend és tisztaság van, amit mindenki meg is jegyez, amikor hozzánk jön, fürödni is szoktunk, kezet mosni is (:D), ágyneműt és törölközőt is cserélünk rendszeresen. Mi is mindig megjegyezzük, hogy mi nem tudnánk az átlag magyar túlzsúfolt, gyűjtögetős lakásban élni, ettől függetlenül én a heti szintű fertőtlenítést is sokallom, nem hogy heti hármat.
"Megfullafok, amikor minden minden hátán dolgot látok."
Mit csinálsz, ha festeni vagy tapétázni kell és el kell tologatni a bútorokat?
25#
Akkor onnan elköltöznék. Ez a por terjeng a levegőben is, amit belélegeztek. Biztosan nem egészséges.
27-es
A festés átmeneti rendetlenséggel jár,nem élünk benne életvitelszerűen 😊
28-as,ha tehetném elköltöznék,sőt ennyiért amit lakbérre fizetünk már sajátot is tudnánk törleszteni,csak a hitelképesség... no mindegy.
Látom jó sok koszlidérc van,az összes válaszom nullára lehúzták 😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!