Meddig számít valaki gyereknek szerintetek?
Figyelt kérdés
Kor, iskola, egyéb tényezők? Ki mit gondol?2020. jún. 7. 20:17
11/15 anonim válasza:
A szüleidnek mindig gyerek leszel.
Egyébként pedig az értelmi és érzelmi érettség függvénye is.
18 éves kor fölött már nem gyerekről beszélünk.
Fiatal felnőtt kifejezésről hallottál már? Már ne is haragudj, hogy felnőtt oktatásról se hallottál már? Valakit a munkahelyéről küldenek el tanulni, hogy tovább képezze magát. Akkor egy 50 éves felnőtt embert is gyereknek titulálsz, csak mert tanul?
12/15 anonim válasza:
"Bocs, de igen is gyereknek nezek minden 22 eves egyetemistat."
Miért? Sokan közülük külön élnek a szüleiktől, egyetem mellett dolgoznak. Maga az egyetemi tanulmány is több felelősséget és komolyságot kíván, mint pld. egy 50 éves alkesz segédmunkás napi életvitele.
13/15 anonim válasza:
Amíg anyádék felköszöntenek gyereknapkor.
14/15 A kérdező kommentje:
én is 22 vagyok és szerinewm is gyeteknek nézik legtöbbször a 22 éves egyetemistákat. én annak is tudom be magamat. ez még elég "éretlen" kor szerintem.
2020. jún. 7. 23:18
15/15 anonim válasza:
Én alapesetben gyereknek egy 12 évest mondtam volna, úgy, hogy nálam van tini kategória is átmenetként a felnőtt és a gyerek közt. De amióta megismertem a 21 éves mostohatesóimat, rájöttem, hogy ez teljes mértékben egyéni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!