Hogy hagyjam abba a sírást?
Utánanyomoztam egy két tünetemnek és egy eléggé csúnya betegség diagnózisa jött ki.
Azóta nem bírom abbahagyni a sírást. Persze, elmegyek majd orvoshoz, hogy megerősítse, de azóta nem bírom abbahagyni a sírást. Délután 4 óta. Aludtam már egy picit, de sírva aludtam el, össze is tapadt a szemem.
Félek a betegségtől, mert nőgyógyászati probléma, ami nehezen kezelhető, és nem vagyok rá képes, hogy elviseljem lelkileg.
Mit tegyek? Már annyit sírtam, hogy fáj már a fejem is. Holnap meg kell jelenjek valahol, ahová nem mehetek sírastól felduzzadt szemekkel. Mit tegyek? Nem bírom abbahagyni, rottyon vagyok lelkileg.
higgadj le, ne az interneten nézegesd a rákokat és hasonló cuki dolgokat, és menj el orvoshoz, hogy megtudd beteg vagy e vagy sem.
nem értem csesszus, elolvastál két oldalt, meg felhívtad a mamát, és kész a diagnózis? amúgy utánaolvastam mit találtál magadnak, ez szerintem egy élettel összeegyeztethető betegség, szóval tényleg legyen vége a hisztinek.
Ki hisztizik állj már le!
Akkor mondd már meg nagyokos mi lehet ez: szőrösödés, izzadás, hízékonyság, zsíros arcbőr es fejbőr.
Ez mi ha nem Pcos?
És mi az, hogy az élettel összeegyeztethető? Kívánom neked, éld át ezt a nagyon az élettel összeegyeztethető betegséget és utána pofázz ilyenekről, rendben?
"Levágták a karod? Mit nyavajogsz, másnak sose volt."
Mindenkinek meg van a saját problémája amit meg kell élnie, nem lehet elnyomni és máshoz viszonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!