Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy hagyjam abba a sírást?

Hogy hagyjam abba a sírást?

Figyelt kérdés

Utánanyomoztam egy két tünetemnek és egy eléggé csúnya betegség diagnózisa jött ki.

Azóta nem bírom abbahagyni a sírást. Persze, elmegyek majd orvoshoz, hogy megerősítse, de azóta nem bírom abbahagyni a sírást. Délután 4 óta. Aludtam már egy picit, de sírva aludtam el, össze is tapadt a szemem.

Félek a betegségtől, mert nőgyógyászati probléma, ami nehezen kezelhető, és nem vagyok rá képes, hogy elviseljem lelkileg.

Mit tegyek? Már annyit sírtam, hogy fáj már a fejem is. Holnap meg kell jelenjek valahol, ahová nem mehetek sírastól felduzzadt szemekkel. Mit tegyek? Nem bírom abbahagyni, rottyon vagyok lelkileg.

2020. jún. 7. 20:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Az internet alapján mindig halálos betegségünk van.
2020. jún. 7. 20:16
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés.
2020. jún. 7. 20:20
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
De ez jó válasz ha kicsit tovább gondolod. Valszeg nem az a bajod amit te gondolsz
2020. jún. 7. 20:22
 4/16 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj. Elhiszem, hogy most nagyon kétségbe vagy esve, de ezzel várni kéne, amíg a doki meg nem erősítette azt a bizonyos problémát. Megannyi történet szól arról, hogy az emberek az internetről szedett tünetek alapján milyen rémdiagnózisokat állítottak fel maguknak. Ha pedig a te esetedben nem is ez lenne a helyzet, egy szakember akkor is tudna nyugtatót mondani, vagy reálisan látni a dolgokat, így most tényleg az a legjobb ötlet, ha minél hamarabb felkeresed. Az már egy út, amin elindulsz majd a gyógyulás felé. Megcsinálod. Képes leszel rá. Addig pedig, amíg úgy sem tudsz mást tenni, próbálj meg egy kicsit ellazulni. Főzz magadnak egy teát, jót fog tenni. Vagy nézz egy filmet, ha ez segít elterelni a figyelmed. Ha van legjobb barátnőd, testvéred, akivel ápolsz olyan jó kapcsolatot, beszélgess vele. Most szükséged van valaki hozzád közel álló személy támogatására. Kitartást!
2020. jún. 7. 20:22
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Mik a tünetek? Mi a baj? Mióta van ez? Mit mondott az internet?

Nyugodj meg először is, menj hamar dokihoz, és ő meg fogja mondani mi a teendő, az is lehet, hogy messze nem akkora a probléma, mint ahogy most gondolod! Esetleg írd le a verziókat, engem ez szokott megnyugtatni, ha látom mi merre hogy, és onnan már tudok higgadtan gondolkodni. Kitartás, minden jobb lesz, mint most gondolod!

Holnap pedig, ameddig szükséges tedd félre ezt az egészet, és utána menj el nőgyógyihoz, tudom hogy ijesztő, de halogatni sokkal rosszabb.

2020. jún. 7. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Most akkor olvass pozitivat.

Pl az orvosok azt mondtàk, nem lehet gyereke, azota hàrmat is szült.

Vagy azt mondtàk soha nem fog jàrni és mégis sikerült.

Keress olyanokra hogy meggyogyult, sikerült, megmentették, eltünt és megtalàltàk, pozitivra hozd vissza magad. A gondolatok teremtö hatàsuak vonzas tv

2020. jún. 7. 20:28
 7/16 A kérdező kommentje:
PCOS és mindegyik tünet megegyezik. Anyám is megerősítette, hogy az. Más nem lehet.
2020. jún. 7. 20:38
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Ugye tudod, hogy van aki fél lábbal/vakon/súlyos autoimmun betegséggel él együtt?
2020. jún. 7. 20:42
 9/16 A kérdező kommentje:
És mert ők úgy születnek, nekem már nem lehet probléma egy betegség, mert más sokkal rosszabb helyzetben van?
2020. jún. 7. 20:44
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
A legtöbben nem így születnek. És erre akartam kihegyezni a mondandóm, hogy rengeteg ember él együtt boldogan sokkal rosszabb betegséggel vagy helyzettel, ezért hagyd abba a sírást.
2020. jún. 7. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!