Hogy hagyjam abba a sírást?
Utánanyomoztam egy két tünetemnek és egy eléggé csúnya betegség diagnózisa jött ki.
Azóta nem bírom abbahagyni a sírást. Persze, elmegyek majd orvoshoz, hogy megerősítse, de azóta nem bírom abbahagyni a sírást. Délután 4 óta. Aludtam már egy picit, de sírva aludtam el, össze is tapadt a szemem.
Félek a betegségtől, mert nőgyógyászati probléma, ami nehezen kezelhető, és nem vagyok rá képes, hogy elviseljem lelkileg.
Mit tegyek? Már annyit sírtam, hogy fáj már a fejem is. Holnap meg kell jelenjek valahol, ahová nem mehetek sírastól felduzzadt szemekkel. Mit tegyek? Nem bírom abbahagyni, rottyon vagyok lelkileg.
Mik a tünetek? Mi a baj? Mióta van ez? Mit mondott az internet?
Nyugodj meg először is, menj hamar dokihoz, és ő meg fogja mondani mi a teendő, az is lehet, hogy messze nem akkora a probléma, mint ahogy most gondolod! Esetleg írd le a verziókat, engem ez szokott megnyugtatni, ha látom mi merre hogy, és onnan már tudok higgadtan gondolkodni. Kitartás, minden jobb lesz, mint most gondolod!
Holnap pedig, ameddig szükséges tedd félre ezt az egészet, és utána menj el nőgyógyihoz, tudom hogy ijesztő, de halogatni sokkal rosszabb.
Most akkor olvass pozitivat.
Pl az orvosok azt mondtàk, nem lehet gyereke, azota hàrmat is szült.
Vagy azt mondtàk soha nem fog jàrni és mégis sikerült.
Keress olyanokra hogy meggyogyult, sikerült, megmentették, eltünt és megtalàltàk, pozitivra hozd vissza magad. A gondolatok teremtö hatàsuak vonzas tv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!