Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A névnapi köszöntés elvárható?...

Batta80 kérdése:

A névnapi köszöntés elvárható? Te elvárod? Ha igen, ki(k)től? Rosszul esik, ha nem köszöntenek?

Figyelt kérdés

Nem tehetek róla, nekem fontos. Próbáltam már túllépni ezen, és nem foglalkozni vele, de egyszerűen fontos.

Sokat elárul azokról az emberekről, akik felköszöntenek. Egy évben egyszer van névnapom, és mivel én minden hozzám közel álló ember szülinapját, névnapját tudom, és mindegyiküket felköszöntöm (naptár és facebook nélkül), mérhetetlen rosszul esik, hogy én ezt alig kapom vissza.

Jólesne pár tanács, akár egyetért velem, akár nem.

#névnap köszöntés
2020. jún. 4. 09:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon izgatnak a konvencionális dolgok.
2020. jún. 4. 17:28
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Idegesít, amikor ünnepelném az általam kedvelt személyekkel azt a napot, és folyton csörög a telefon, és jópofizni kell olyan emberekkel, akikkel amúgy máskor nem is beszélek. Vagy ha valami lelki nyomorék köszönt fel, akkor meg végig kell hallgatni, hogy jaj, te is öregszel stb., és nem lehet odabxni a telefont, mert hát ő volt milyen rendes, hogy felköszönt...
2020. jún. 4. 18:35
 23/23 anonim ***** válasza:
49%
Engem úgy nevelték a szüleim, hogy ez is fontos, legalább annyira, mint a születésnap. Most attól, hogy a Facebook nem jelzi, akkor már nem kell köszönteni? Minden fontos embert a környezetemben felköszöntök, a családtagjaimat, a pàromat és a közeli baràtaimat. Ők is engem. Nálunk ez alap. Nem vagyok én Jehova tanúja, hogy ne tartsak ilyesmit!
2020. jún. 4. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!