32èves nők nektek teljesen kizárt 20-21èvessel fiuval járnál? És ha jó erezitek magatokat akkor sem? Nagyon akarja fiú?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 14:58
21/23 anonim válasza:
Exem 19 éves, az új nője 36, a nőnek van egy gyereke is. Idén májusban volt az esküvő, tervezik a közös gyereket. Amúgy össze-vissza kefél mindkettő, csak úgy mellékesen. Igen, ezeket exem mesélte.
22/23 anonim válasza:
16 éves koromban egy 31 éves csinoska özvegy tanított a szerelemre, valamint a női lélek rejtelmeire. Fél évig tartott a kapcsolatunk, és azért lett vége, mert minden akarata ellenére belém szeretett. Tudta viszont, hogy nincs jövőnk, ezért maga körül mindent felrúgva az ország másik végébe költözött. S bármennyire királynak éreztem maga, míg tartott, valójában csak egy gyerek voltam. Te is az vagy!
23/23 anonim válasza:
Halli
En 26 éves lány vagyok még sose volt barátom és még csokolozni se csokoloztam.
18 éves koromig egyáltalán nem is érdekeltek a pasik.
Simán össze jönnek egy 10 ével fiatalabb fiúval.Multkor is elment meletem egy 16-18 éves fiú és nagyon tetszet.Lehet hogy azért jönnek be a fiatalabb fiúk mert még nem volt senkim és a tini korszak így kimaradt.
10 ével fiatalabal simán (persze csak akkor ha tetszik),én ugy vagyok vele hogy 10 èv bele fér minuszba ,és pluszba is nagyon maximum ,de anál több nem mert az sok.
Persze legjoban egy korom beli fiunak örülnék mert ez a normális.
Nekem amugy bejone egy tizesel fiatalabb szoval van ilyen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!