Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 32èves nők nektek teljesen...

32èves nők nektek teljesen kizárt 20-21èvessel fiuval járnál? És ha jó erezitek magatokat akkor sem? Nagyon akarja fiú?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 14:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Anyakomplexusod van?
2020. jún. 3. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem ha a nő nem akarja, akkor akár fejen is állhatsz... Nem azért fog összejönni egy nála tizenx évvel fiatalabb, tök más életszakaszban lévő sráccal, mert az "nagyon akarja", hanem max ha ő is akarná, de akkor meg nem kéne ilyen módon erőlködni.
2020. jún. 3. 15:24
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem jönnék össze olyan 21 évessel, aki képtelen fogalmazni, lásd magadat. Ez már teljességgel kizáró ok. Amugysem érdekel senkit, hogy te mennyire akarod. A legtöbb 30-on felüli nő nem fog össze jönni egy kb kamasszal, mert hiába jófej, vagy tetszik neki, teljesen más világ már a két korosztaly. Ha 30 - 40 lenne azt mondom oke, már azonos dolgokat akarnak, de egy 20 - 30-as párnál mar kevesebb az esélye. Én például még egy srácot sem láttam aki megtudja teremteni egy család alapjait pénzügyileg, teljesseggel önálló, és már benne is van az esküvőben, gyerekben. Míg ezeket egy 30-as nő már elvárja a párjától.
2020. jún. 3. 15:28
 14/23 anonim ***** válasza:
91%
Még korombelivel sem jönnék össze olyannal, aki ennyire erőlködik, ez már zaklatás. Igaz, én már pár évvel elmúltam 32 éves, de 20 évesen sem gondolkodtam erről másképp. Soha nem szerettem a nyomulást.
2020. jún. 3. 15:53
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondom, hogy soha, semmilyen körülmények között nem működhet, mert kivételek mindig vannak, de azért szerintem inkább az az átlag, hogy sok még az a kor különbség ennyi idősen.
2020. jún. 3. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
89%
egy PÁRkapcsolatban (két ember, vágod?) teljesen mindegy, hogy az egyik, mint a szomszéd dackorszakos picurja, "nagyon akarja", ha a másik nem.
2020. jún. 3. 16:27
 17/23 anonim ***** válasza:
74%
20 évesen volt 32 éves barátnőm és jól megvoltunk.
2020. jún. 3. 16:32
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Pont ez a korosztály vagyok, igen, kizárt, nem tudnám komolyan venni.
2020. jún. 3. 17:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Életkortól függetlenül nem lehet úgy összejönni valakivel, hogy az egyik fél nem akarja, de te azt mondod neki, hogy te nagyon akarod.
2020. jún. 3. 17:16
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Van ismerősöm ahol a nő javára van 8 év kb (nem tudom pontosan). És igen ők is voltak ilyen 30+ huszonéves felállásban, majd jó pár év múlva alapítottak családot. Szóval lehetni lehet, ha mind két félnek megfelel, és hasonló terveik vannak a jövőben ugyan arra az időre. (Tehát pl családnál a nőnek nem gond ha közel a 40hez lesz anya vagy a srácnak nem gond ha fiatalabban lesz apa stb). De ez már rég rossza ha te itt nekünk bizonygatsz, ezt kettőtöknek kell érezni, akarni.
2020. jún. 4. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!