Egyszer volt Budán Bödör Gáspár? Mi a véleményetek erről a sorozatról?
Szerintem nagyon lealacsonyitja a vidéki embereket. Azt mutatja, hogy falun mindenki hülye,bundo,tanulatlan, nem dolgozik,nem is akar,régi autóval jár,szodasszifonbol iszik,kocsmazik,stb.
Számomra teljesen felháborító ez a sorozat. Azért néztem meg az első részt,mert a bemutatoban ezt láttam és igazam lett.
Őszintén szólva nem néztem meg, de mivel nézzük az Exatlon-t, így kb az összes előzetest láttam. Azok alapján valami kritikán aluli, ezért nem is néztem meg.
A mi kis falunk nagyon adja, nagoyn jól eltalált görbe tükör, nem csak a falusi létnek hanem kb az egész országnak. A Drága örökösök már egyértelműen gyengébb, gyenge karakterek, kamu falu stb stb.
De ez a Bödörék ez valami irgalmatlan sz/rnak tűnik. Ezek szerint tényleg olyan.
Az első válaszoló nagyon jól megfogalmazta. A mi kis falunk nagyon eredeti, majdnem hasonlít a mi falunkhoz. Nagyon jól leírja mi folyik közmunkán és a polgármesterek milyenek.
A drága örökösök egy kis falunk utánzat lenne, de nagyon gyenge. De ez a sorozat... Nálam nagyon kiverte a biztosítékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!