Milyen okból veszitek le valakinek a képéről a kedvelést?
Nem vesztem össze olyannal, aki kedvelte a képemet fb-on, mégis ma egyel kevesebb lájk van rajta, mint tegnap volt.
Oké, nem nagy dolog, de mi lehet az oka? Esetleg lehet, hogy csak törölte valaki a profilját és eltűnt a kép?
Most ebben mi volt a lepontoznivalo amikor kerdezik miert veszek le like-ot erre vàlaszolok hogy miért vettem màr le like-ot?
A "kedves"ismerösömnek az lenne az elsö, hogy inditja a lavinàt, hogy xy-nnal ugyan mièrt nem likolom öt.
Ezért is nem lehet letörölniaz ismeröseim közül sem, mert abbol is balhé lenne, hogy ugyan miért töröltem öt le.aztàn pletykàk pletykàk egymàs hegyén hàtàn.
A facen él, mindent apro rezdülést ugy kiszur egyböl mint a sas.
A like-ot meg remélem jo gyorsan vonogattam vissza.
Ez a face àrnyoldala sajnos hogy a legkisebb kattintàs is felér egy lavinàval. A kerdezö is egy apro likon akad fenn.
Az ismerösöm detto ugyanez.
Én szoktam nézegetni régi ismerősök képeit, és bizony, volt, hogy vissza vontam a lájkot. Szégyen, nem szégyen, megtettem.
Nézem a képeit, első gondolatom "úristen minek lájkoltam?" És vissza vonom gyors. Az exem képeiről is vissza vonom ne legyen már annyi lájk:D:DDDDD:DDDDD Amúgy nem tudom miért csinálom, de megteszem, és kicsit jobban érzem magam:D:D
Ennyit ér a like.....ennyit erről gyerekek!
Ha nem tudod ezt kideríteni ki volt az és miért, akkor kvázi egy vadidegen lájk miatt “siránkozol”. Közeli szeretteink reagálását az ember észreveszi. Ha viszont csak azt vetted észre, hogy egy like eltűnt, akkor valószínűleg ennyit is értek egymásnak. Lehet kitörölte, lehet inaktíváltatta a fiókot, lehet ki is törölte magát.
Igen, ha torolnek egy fiokot, eltunik a lajk is. Es egy ember egy lajkszam gyaszolasat jelenti.
Szerinted mennyire eletszeru, hogy egyik ismerosod bongeszte a profilodat, es jolesoen dislike-olta a keped?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!