Alakult ki valakinél bármilyen kapcsolat innen a Gyakori Kérdések oldalról?
Barátság, kapcsolat, kaland...stb stb
Öszinte valaszokat várnék, és kérnék egy nemet/kort is... nagyon megköszönném.
Korábbi kérdésekben lehet ilyeneket olvasni. Volt pár szerencsés, akik itt találtak egymásra.
A magam részéről, egyszer találkoztam innen egy lánnyal, és még néhány alkalommal tűnt komolyabbnak egy-egy beszélgetés, csak mind abbamaradt.
Egy nagyon kedves csajjal kezdtem levelezi kb 6 hónapja, és nagyon jó barátok lettünk, pedig Ő Szlovákiában él, én pedig Magyarországon. (Szia Kati!)
Egy másik hasonló fórumon pedig egy másik lánnyal alakult ki kölcsönös vonzalom. A napokban lesz az 1. randink.
42/F
Három emberrel barátkoztam innen össze, őket már több éve vagy hónapja ismerem.
Közülük egyikükkel találkoztunk is és lesz még több találkozó is. Másik kettő személlyel még várat magára a találka:)
Lehet nem a legjobb hely erre, de itt is lehet kialakítani jó kapcsolatokat :)
18/l
Beszélgettem sokat egy férfi felhasználóval, találkoztunk is, de nem lett belőle semmi. Szintén sokat beszélgettem egy nálam fiatalabb sráccal, de vele nagyon terhes lett egy idő után a "barátságunk".
Viszont itt találtam rá a szerelmemre is. :)
Néhány lánnyal összejött egy beszélgetés a neten...
De ennyi, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!