Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Alakult ki valakinél bármilyen...

Alakult ki valakinél bármilyen kapcsolat innen a Gyakori Kérdések oldalról?

Figyelt kérdés

Barátság, kapcsolat, kaland...stb stb

Öszinte valaszokat várnék, és kérnék egy nemet/kort is... nagyon megköszönném.

2017. okt. 21. 21:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát amilyen emberek akarnak itt többségében ismerkedni, én nem hiszem, hogy olyan jó platform lenne erre a gyk. Egyszer valaki random rám írt, hogy szép lány vagyok-e, én meg írtam, hogy pali vagyok, erre ő elküldött a k/rva anyámba.
2017. okt. 21. 21:16
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy akad sok ilyen itt. Erdeklne esetleg 1-2 "sikersztori" 😊
2017. okt. 21. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Korábbi kérdésekben lehet ilyeneket olvasni. Volt pár szerencsés, akik itt találtak egymásra.

A magam részéről, egyszer találkoztam innen egy lánnyal, és még néhány alkalommal tűnt komolyabbnak egy-egy beszélgetés, csak mind abbamaradt.

2017. okt. 21. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy fél hetes "barátság". Aztán egyre ijesztőbben kezdett viselkedni a csaj, kiderült, hogy mentális beteg és nem véletlenül nincsenek barátai. Letiltottam mindenhonnan, még jó, hogy személyesen sose találkoztunk 28/N
2017. okt. 21. 21:26
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyon kedves csajjal kezdtem levelezi kb 6 hónapja, és nagyon jó barátok lettünk, pedig Ő Szlovákiában él, én pedig Magyarországon. (Szia Kati!)

Egy másik hasonló fórumon pedig egy másik lánnyal alakult ki kölcsönös vonzalom. A napokban lesz az 1. randink.

42/F

2017. okt. 21. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Három emberrel barátkoztam innen össze, őket már több éve vagy hónapja ismerem.

Közülük egyikükkel találkoztunk is és lesz még több találkozó is. Másik kettő személlyel még várat magára a találka:)

Lehet nem a legjobb hely erre, de itt is lehet kialakítani jó kapcsolatokat :)

18/l

2017. okt. 21. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
95%
#5 Szia Balázs! Igen, igazat írtál rólam:) Örülök, hogy megismertelek! Hajrá randi!:)
2017. okt. 21. 21:58
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Beszélgettem sokat egy férfi felhasználóval, találkoztunk is, de nem lett belőle semmi. Szintén sokat beszélgettem egy nálam fiatalabb sráccal, de vele nagyon terhes lett egy idő után a "barátságunk".

Viszont itt találtam rá a szerelmemre is. :)

2017. okt. 21. 22:21
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Lehetett volna, de nem mentem bele.
2017. okt. 21. 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Néhány lánnyal összejött egy beszélgetés a neten...

De ennyi, semmi több.

2017. okt. 22. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!