Alakult ki valakinél bármilyen kapcsolat innen a Gyakori Kérdések oldalról?
Figyelt kérdés
Barátság, kapcsolat, kaland...stb stb
Öszinte valaszokat várnék, és kérnék egy nemet/kort is... nagyon megköszönném.
2017. okt. 21. 21:12
11/14 anonim válasza:
Van egy pali aki szereti a buszsofőröket,egy csaj akinek egy kérdésben próbáltam segíteni és egy lány egy iszlám barátnővel és egy fiúval aki állandóan ölelgeti random:DDDD
12/14 anonim válasza:
Nekem több sikersztorim is van :)
-4 (talán 5, nemtudom így hirtelen) lánnyal kapcsolat, abból 1 elég komoly volt (máig szeretem, pedíg már vége), de a többi is 2-6 hónaposak voltak.
-1 lány akivel csak szex.
-Kb 10 akivel csak randi és nemlett több.
-És végűl rengeteg internetes barát, bár velük valahogy mindíg véget ért a dolog, máig van egy akivel 3 éve tart :)
Ezt úgy 2013 és 2016 között értem el, az utóbbi időben már nem igen beszélek itt emberekkel, vagy ők lettek másak, vagy én, de már nem megy olyan jól :/
13/14 anonim válasza:
Itt ismertem meg a felesegem. Csak valaszoltam egy kerdesre, majd lassan lassan kiderult hogy tobb kozos dolgunk van.
14/14 anonim válasza:
Akadt 1-2 ember, akivel jól elbeszélgettem privátban, de semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!