Milyen okból veszitek le valakinek a képéről a kedvelést?
Nem vesztem össze olyannal, aki kedvelte a képemet fb-on, mégis ma egyel kevesebb lájk van rajta, mint tegnap volt.
Oké, nem nagy dolog, de mi lehet az oka? Esetleg lehet, hogy csak törölte valaki a profilját és eltűnt a kép?
Egyébként te ennyire pontosan tudod, hogy melyik képen hány lájk van? Főleg régebbi képeken? :D
Nem lehet, hogy csak rosszul emlékszel?
4: Tehát, ha törli, inaktiválja valaki a fiókot eltűnik a lájk?
Erre gondolok én is, mert amúgy fogalmam sincs mi más oka lehet...
Én ha összeveszek valakivel sem veszem le a like-ot, ennyire nem érdekel a Facebook.
Like-olni sem azt szoktam ami tetszik, hanem akinek a képet “illik”, mert pl. Kedvelem/jól ismerem az illetőt.
Nekem olyan volt egyszer hogy le van egy ismerösöm akinek leallitottam a követèsét. De mivel remelem nem tudja, igy neha felmegyek az oldalara es vegig like-olom amiket "kell" vagy illik csaladi fotok etc
Egyszer igy elkezdtem neki like-olgatni sorban mikor meglattam hogy egyik képen olyannal van, akit nagyon nem birok, de ök ezt nem tudjàk.
Mivel egyszerre voltak feltéve a képek
Pl megosztott egy csalàdit
Azon a napon magàrol is
Ugyanezen a napon a gyülölt ellenségemmel is
Utana megint magàrol
Igy olyan alapon hogy hogy nézne az ki, hogy 4 böl 3 képét like-olom egyet meg kihagyok mint aki szortiroz, abbol meg indultak volna a pletykàk hogy xy-nal a fotojàt ugyan akkor miért hagytam ki, igy "muszàj"volt levennem a like-jaimat arrol a hàromrol is, mintha csak aznap mikor kitette nem lettem volna face közelben, es nem làttam volna véletlen az idövonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!