Mi a véleményetek Ackermann Dávid eltünéséről? Szerintetek hogy történhetett?
Évek óta foglalkoztat ez a történet,mostnában jutott újra eszembe a története.
Az én verzióm:
Dávid nem ismerte azt a társaságot ahová került,már nekem ez is furcsa,hogy Dávid a barátnőjével találkozott és erre ott voltak ezek a srácok.
Azt magyarázták MÁR A BESZÉLGETÉS ELEJÉN AMIKOR SZÓ SEM VOLT ERRŐL hogy Dávidnál valami lötty volt, szerimtem meg náluk volt valami drog amiből Dávid is kaphatott.
Lehet hogy rosszul hatott rá és úgy voltak vele hogy hagyjuk itt majd helyre jön és beesett a vízbe vagy valaki elvitte,bár azt nem hinném,mert akkor azért csak feltűnt volna valakinek,akkoriban rengeteg taxis volt arra,droszt is volt és jár arra a villamos meg az emberek is.
De lehet hogy a haverjai tettek vele valamit?
De ha nem is ismerték akkor mit?
Vagy lehet hogy ezek a srácok az ellneségei voltak?
Akkor nem hiszem hogy belement volna Kolozsvári Ági a barátnője.
És ami a legfurcsább,hogy ez után simán a csaj elment külföldre és ugyan úgy élte az életét mint eddig,és ami még nagyon gyanús hogy megváltoztatta az adatait és nem volt segítőkész Dávid segítségében sem,amit nem értek mert a szerelme volt.
De ha tegyük fel beesett a vízbe akkor hogy a fenébe lehet az,hogy a telefonja és az iratai kinnt voltak
De ha belegondolunk akkor ha valaki beledobja a vízbe vagy valami akkor nem gondolom hogy kiszedi a cuccait a zsebéből (a lakáskulcsa azóta sincs meg)
De a barátai is teljesen össze vissza keverik a sz*rt.
Az egyikük azt mondja,hogy volt nála lötty a másik trió meg azt hogy nem.
De ha ennyire hazudni akarnak akkor.miért nem beszélték.meg hogy mit mondanak mert ez elég átlátszó.
Az is lehet hogy egy hajó vagy valami motorcsónak vitte el,de miért vitték volna el?
Ha valaki gyalogosan rabolja el akkor nagyon valószínűtlen hogy senki nem veszi észre se egy arra járó rendőr,sem a villamos vezető,sem a villamos ban ülő emberek,sem a hídon átkelő emberek,sem egy taxis.
A rendőrség is furcsa,olyan mintha nem akarnának foglalkozni az üggyel.
Sok értelme volt 2009 Októberén kimenniük arra a részre ahol állítolagosan tartózkodtak de amúgy az sem 100 százalék,hogy ott voltak,lehet hogy a cuccait (telefonját iragait)
Direkt elvitték és lehet hogy bedobták egy kocsiba és elvitték a szervkereskedők mert nekem ez hihetőbb lenne mint az,hogy a mólón csak úgy eltűnik.
Szerintetek hogy történt ez az ügy?
Egy ideje már nézek bűnügyi dolgokat, és azt a következtetést vontam le, hogy sok "megoldatlan" esetnél, amit végül mégis sikerült megoldani, valami abszolút nevetséges dolog miatt késlekedett az ügy megoldása. Mondjuk átfésülik a tavat, amibe feltételezik, hogy belefulladt, de nem találnak semmit. Holott csak azért nem találnak semmit, mert nem nézték át elég alaposan. Vagy pl. a Hotel Cecil "rejtélyének" esetében mint kiderült, semmi rejtély nem volt. Mentálisan súlyosan beteg volt a lány, nem szedte a gyógyszereit, bekattant, és belefulladt a víztartályba. Mindehhez hozzájött némi nyomozati hiba, és máris rejtélynek tűnik az eset.
Dávidnál is szerintem valami nagyon egyértelmű megoldása lehet a történetnek. A legvalószínűbbnek tartom, hogy vízbe fulladt. Hogy az iratai miért kerültek el máshová? Lehet, hogy Dávid elaludt, egy csöves meg ki akarta fosztani, és a neki nem kellő dolgokat meg félredobta. Dávid meg félkábán felébredt, és beleszédelgett a Dunába.
Hogy a barátnője, illetve a többiek sárosak-e? Valamiben egészen biztosan. Hogy aztán csak némi anyagozás miatt sumákolnak, vagy esetleg több volt a rovásukon, abban már nem vagyok biztos. A barátnője rémesen gyanús, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy nem minden párkapcsolat szól érett emberek kölcsönös megbecsüléséről. Ez a lány részéről tipikusan egy olyan "ha ló nincs, egy ideig jó a szamár is" kapcsolat lehetett. Oké, együtt voltak, de a lány részéről igazából csak azért, hogy legyen valakije... Mindenki reflexből azt mondja, hogy egy barátnő nem viselkedik így. Egy normális barátnő tényleg nem. De én magam is láttam már olyan lagymatag kapcsolatokat, amiket magam sem tudom, hogy mi tartott még életben. Ez is ilyen lehetett.
A lány "eltűnését" magyarázzák azzal, hogy nem akarta kockáztatni a külföldi ösztzöndíját. Ebben is lehet valami, de én azért úgy sejtem, hogy ennél többről volt szó. Nem nézem ki belőlük, hogy gyilkoltak volna (bár a kábszi azért képes cifra dolgokra), de ha mondjuk egy gondatlan baleset miatt történt a sráccal valami, vagy egyszerűen csak nem segítettek, amikor kellett volna, abból is azért elég rosszul jöttek volna ki. Én nem vagyok biztos benne, hogy önszántából maradt le a többiektől. Azt tudom elképzelni, hogy valamelyik srácnak bejött Ági, és ezért összebalhézott Dáviddal. Lehet, hogy ekkor történt vele valami, de leheg, hogy csak annyiról volt szó, hogy emiatt maradt inkább le tőlük. Bár ez még nem magyarázat a viselkedésükre, mert ha csak elküldi a frászba, azért legfeljebb csak némi gyűlöletet kap, büntetést nem. Vagy Ági volt az, aki mondjuk lejártta a többiek előtt, és ezért maradt le. Vagy rosszul lett, és segítségnyújtás helyett inkább otthagyták. Ez már büntetendő, és bár nem kaptak volna érte nagy büntetést, de inkább nem akartak kockáztatni, ezért is viselkedtek ellentmondásosan. Hogy nem egy előre kitervelt dologról volt szó, az is 100%, mert akkor előre egyeztették volna, hogy mi a sztori, és ahhoz tartják magukat.
Hagyjuk az ilyen szélhámos,csaló jósokat,látókat
Aki ebben hisz az se százas...
A történet kulcsa az lett volna hogy ha a rendőrség nem szerencsétlenkedik és már az eltűnést követő napokban megnézik a sziget két bejárójánál lévő kamerák felvételét amiből egyértelműen kiderült volna az hogy saját lábán ment el a szigetről vagy pedig vízbe esett.
Teljesen kizárt verzió az hogy drogos állapotban egyáltalán eltudta-e egyedül hagyni a szigetet, mert nem.
A "kíváló" rendőrség október végén nézte át a Dunát, de csak a parlamentig...Dávid pedig szeptember elején tűnt el
Ha olyan a Duna vízhozama akkor pár óra alatt a testet akár több tíz km-re is sodorhatja
Dávidnak elég Myvipen megnézni a képeit amiből egyből lejön hogy egy drogos csávó volt, amit a szülei többször is megerősítettek az interjúkban.
A társaság azért próbálta menteni magát mert nyilván ők hozták,adták a drogot Dávidnak a szigeten és féltek a következményektől.
Egy társaság még látta Dávidot 23 óra környékén és elég rossz állapotban félmeztelenül sétált. Tehát nem nagyon volt magánál.
Azért egy szeptemberi hónapban 23 óra környékén nem sok mindenki lehet a szigeten már.
Az teljesen egyértelmű hogy a Dunába végezte csak adódik a kérdés hogy öngyilkosságot követett el bánatába és a drogok hatására vagy véletlen baleset történt.
Valószínű azért nem bukkant fel sehol a felszínen az eltűnést követő időszakban mert ha beakad valahol a Duna alján akkor az ott is marad míg el nem bomlik
A holttest az eltelt 15 év alatt valószínű iszappá vált valahol a Duna mélyén.
Azt hozzá teszem hogy a Margit híd és az Árpád híd alatti rész tele van járatokkal és szobákkal amik elvileg benyulnak a város alá is.
Kis ügyességgel ezekbe az alagútakba belehet jutni a hidakrol. Számomra döbbenet hogy ezeken a helyeken nem kereste senki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!