Mit szoktatok csinálni, ha a szokásos reggeli kávé után nem érzitek azt, hogy felébresztett/felélénkített volna?
Figyelt kérdés
Isztok mégegyet, vagy valami gyengébbet ugyanabból, vagy nem isztok akkor sem plusz adagot?2020. máj. 25. 18:25
1/7 anonim válasza:
Egy óra múlva iszom meg kb a következőt, ha akkor is fáradt vagyok még.
2/7 anonim válasza:
Nem iszom 2 kávét egymás után. Hiába nem ébreszt fel, a szívverésem sem szeretném hallani :D
Max a következő adagot kicsivel előrébb hozom. (Általában határozott időpontban kávézom).
3/7 anonim válasza:
Szerzek kólát. A meleg italok, akármennyire is koffeinesek, altatnak. Szerzek valami hideg, szénsavas italt, az be szokott válni
4/7 anonim válasza:
Engedek a természetnek és alszom még egy órácskát.
5/7 anonim válasza:
Kávétól én csak el alszom és az energia italtól is, ezért nem is iszom.
Én kicsit átt szoktam magamat mozgatni,youtubon vannak ilyen videók egy kis laza tornától fel lehet ébredni és még átt is mozgatod a testedet,először nehéz rá venni magadat de egy idő után meg szokod és jól fogad magadat érezni magadat.
Ezen kívül ha van elég idő ki megyek és sétálok vagy csak ki nyitom az ablakot reggel friss levegő is segít.
6/7 anonim válasza:
Megiszok még egyet mert a kávétól szarnom kell és imádok szarni😜
7/7 anonim válasza:
Mióta leszoktam a kávéról, frissen ébredek reggel és nincs rá szükségem egész nap. A kávé saját maga kreálja saját magára az igényt, egy csapda az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!