Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megbántatok valamit az életete...

Megbántatok valamit az életetekben? Ha igen mit?

Figyelt kérdés
2020. máj. 22. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kb a cselekedeteim, döntéseim 98%át
2020. máj. 23. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:

amikor kiskoru voltam, utanam jott egy nagyon picike feher cica... egyedul volt, nyavogott..baratnom mondta hagyjam ott...en sajnos nem tudtam hova vinni, de par napig eltitkoltam volna apam elol, amig nem talaltam volna neki potanyat s gazdit.. otthagytam... :(

a masik megint cicarol szol...12 orakat dolgoztam ,a macskam hajnalban kezdte a nyavogast, minden nap... megvertem, mert mar kivoltam idegileg, eleg volt hogy annyit melozok es a sok hu..lye embert elturjem... ez a 2 dolog amit megbantam... rajottem nekem se allat, se gyerek nem valo.. valamit az idegemmel kene kezdeni, es az erzeseimre hallgatni..

2020. máj. 23. 19:44
 13/14 anonim ***** válasza:
hogy még anyámban nem tekertem a nyakamra a köldökzsinórt
2020. máj. 25. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sok mindent inkább nem sorolom
2020. jún. 18. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!