Melyik kategóriában a legmagasabb a válaszkategória-százalékod? Nekem az Ételek-italok.
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 20:16
11/15 anonim válasza:
Kettes vagyok. Már én se tudom, mikor regisztráltam, mert annyiszor törölték a fiókjaim. :D Amúgy nem írtam sokat közoktatás kategóriába, lehet, hogy azt a kevés választ is felpontozták, azért ilyen magas.
12/15 anonim válasza:
Egészség rovat ahol soha nem vagyok szinte.
Egyrtlen kerdest irtam ki es nagyon maximum 2 vàlaszom lehet abban a kategoriaban mivel ra sem nézek.
89%-os
14/15 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló! Nem a pipák száma, hanem a felhasználói neved mellett van egy szám. Az jelzi a szinted, ha rákattintasz, megnézheted, milyen jogosultságaid vannak a szinted szerint.
Köszi az eddigi válaszokat!
2020. máj. 18. 11:16
15/15 Sunshinedoll válasza:
Közoktatás, tanfolyamok 89%
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!