Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális ha hétköznap munka...

Normális ha hétköznap munka után már csak fekszik az ember?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit hülyén hangzik a kérdés, de érdekel engem, hogy más emberek mit csinálnak.

Én még tanulok, egyetemen, jelenleg otthonról, így nekem most sok a szabadidőm.

Testvéremékből indulok ki, mert ők sajnos semmit. Nagyon korán kelnek, sokszor fel 5-kor, de van hogy fél 6-kor ha később mennek a munkahelyükre, majd 5-re érnek haza. Aztán megértem őket teljesen, de már csak fekszenek az ágyban hétfőtől péntekig. Anya meg én főzünk. De enni se jönnek ki, hanem ágyban esznek. Anya ezért kicsit mérges, de úgy van vele, hogy 26 évesek és nem fog szólni. Csak rossz érzés nekem, hogy ez így már beállt náluk, hogy soha egy szót sem váltunk egymással, kopogni kell hétvégén is, ha valami miatt szólni akarok hozzájuk, mert ők az ágyban fekszenek csukott ajtónál. Bár hétvégén elmennek kirándulni. De kicsit fáj, hogy régen ez nem így volt. Mikor még nővérem is tanult és nem laktak együtt vőlegényével még voltak közös programjaink. Kimentünk futni, görkorizni, festettünk együtt. De ma már azt sem kérdezi meg hogy hogy vagyok. Megkérdezem milyen napja volt, majd bemegy a szobájába, hogy nagyon fárasztó megyek lefekszem.

Barátom meg szöges ellentéte nekik, ő minden reggel negyed 5-kor kel és negyed 4-re ér haza, de utána mindig kint van az udvaron, segédkezik otthon, füvet nyír, szőlőt kapál, fát vág, szüleivel trécsel, együtt esznek. Nálunk már nincs se közös reggeli, se ebéd, se vacsora még hétvégén sem, mert tesómék mindent ágyból esznek csukott ajtónál.

Remélem hamarosan, ha elég pénzük lesz és elköltöznek változik a helyzet, tudom, hogy magányra vágynak. De azért ez akkor sem jó vagy nem tudom.

2020. máj. 16. 11:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Itt mar sokkal nagyobb gondok vannak, mintsem hogy pihennek munka utan. Igazabol te nem sokat tudsz csinalni, a szuleidet mondjuk nem ertem, miert jo nekik, hogy 3 heret tartanak az otthonukban. A tesoidnak meg a kedves parnak olyan vastag a bor a kepen, hogy en szegyellem magam. Remenykedhetsz, hogy hamar elkoltoznek, de minek tennek, amikor ugy elhetnek itt mint a kiralyok.
2020. máj. 16. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell rakni őket.
2020. máj. 16. 16:11
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszaitokat!

Reméljük megváltoznak és rájönnek, hogy mi mindig itt lettünk volna nekik...

2020. máj. 16. 17:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Sajnos az ilyen emberek még 10 évig fognak a szüleik nyakán élni. Miért is költöznének el, ha itt el vannak tartva, főzve van rájuk, nekik meg csak fetrengeni kell? Maradni fognak jó darabig...

Sajnálom. De te próbálj inkább arra koncentrálni, hogy ne legyél olyan, mint ők. Ha tesód szakít egyszer a pasijával, akkor fog még a te ajtódon kopogni, hogy újra programozzatok együtt.

2020. máj. 16. 19:11
 15/20 A kérdező kommentje:

Hát de elfognak, mert elakarnak, sokszor nézegetnek házakat is, meg gondolkodnak a babavàrón.

Hát sajnos az én ajtómon ő szinte sose fog kopogni. Neki mindig is előbb volt bármilyen barátnő, mint a huga. De ez van:(

2020. máj. 16. 20:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Majd ha egyszer elköltöznek, és áthívnának valamiért, akár csak azért, hogy megmutassák a lakást, gyereket, a budit felejtsétek el lehúzni.
2020. máj. 16. 20:36
 17/20 A kérdező kommentje:

Haha:D rendben:) De én nagyon szégyelném, hogy bárkit is az én pisim fogad. Az tényleg nagyon undi dolog szerintem...

Barátom náluk még azért is szól nálam, hogy a wc ajtót nem illik nyitva tartani, mert nem szép látvány, ha az ebédlőből rálátunk a wc-re. Igaza van teljesen, csak sajnos hozzá vagyok szokva, hogy mi nálunk büdös a wc.... ezért tárva nyitva tartom az ajtót, hogy kiszellőzzön. Mert ketten van, hogy 3 óra alatt pisilnek 3x és abból nullaszor húzzák le, csak rápisilnek, meg a wc papírt rádobják...

Bocsi az undi téma miatt, de ezt máshogy nem tudom leírni...

2020. máj. 16. 23:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
:O Nem semmi!
2020. máj. 17. 00:30
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Pfejj de ocsmányak.
2020. máj. 17. 06:40
 20/20 A kérdező kommentje:

Igen sajnos ezt csinálják.

Ma is kijött tesóm délben a szobájából, hogy nagyon zavarja, hogy hangosak vagyunk, mert hogy itt főzünk.

A lenti konyha még nincsen sajnos kész, mert rossz lett a méretezése.. egy éve költöztünk ide.

És én meg visszaszóltam, hogy valahol muszáj főznünk, hogy legyen mit ennünk és akkor elkezdett velem kiabálni, hogy akkor költözzek én is ide a barátommal, majd meglátom milyen rossz...

Aztán csinált magának és barátjának szendvicset délben!! És bevitte megették az ágyban. Azóta ki se jöttek a szobából..! Pedig fél négy van.

Úgyhogy feladom velük kapcsolatban. Mi már ebédeltünk is.

Persze mindenkinek más a bioritmusa, meg ha tizenéves lázadó tinik lennének is jobban megérteném, mint így, hogy 26 évesek és most akarnak majd házasodni..

2020. máj. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!