Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek hogyan történt az első...

Kinek hogyan történt az első csók? Milyen volt?

Figyelt kérdés

2020. máj. 10. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Nálam voltunk, először készítettem neki vacsorát, és gyertyafény mellett, egy üveg bor kíséretében elfogyasztottuk az ínycsiklandozó marhasültemet. Majd kapcsoltam egy kis lágy jazzt, leültünk a kanapéra, melyet körbeszórtam rózsaszirmokkal, s ahol ugyancsak gyertyák égtek, ám ezúttal illatgyertyák, amik árasztották a rózsa és más virágok illatát. Majd megtörtént: egymás ajkára pillantottunk, s szép lassan közelíteni kezdtek ajkaink, mígnem elcsattant az első szerelmes csók, mely oly érzéki és lágy volt, hogy a mai napig elevenen él emlékezetemben.
2020. máj. 10. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
16 éves voltam, nyaralás alatt történt, strandon. Nagyon jó volt. :)
2020. máj. 10. 13:59
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Sosem csókolóztam még, mivel meleg vagyok, és sosem voltam még viszonzottan szerelmes.

Vágyni vágytam rá, az tök érdekes volt, a nagy viszonzatlan szerelmem, egy hetero srác arcát figyeltem oldalról percekig, miközben végezte a dolgát. Nagyon szerelmes voltam belé. És egyszer csak azt éreztem, hogy szeretném megérinteni az ajka alatt a kis gödröt a számmal. Esőre nem is értettem, tök fura volt ez a késztetés. Percekig tartott, mig rájöttem, hogy valójában ez lehet az, amikor meg akarsz csókolni valakit.

Akkor egyszer éreztem, aztán még 1-2 alkalommal későbbi életemben, de sosem valósulhatott meg, érthető okból...

30F

2020. máj. 10. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy padon történt. Életem legrosszabb csókja volt, utána nekem minden csók megváltás volt. (nem vele 😀)
2020. máj. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!