Te megszoktad a vásárlási korlátozást?
De más települések is vannak, ahol van 6-ig nyitva tartó posta.
Nekem a problémám abból adódik, hogy csak rövidebb munkanapon jutok el, ha jön valamim, és más nem tudja átvenni helyettem. Bedolgozok egy cégnek a főállásom mellett, ők pl. minden hónapban tértivevényesen küldik a megbízási díj igazolást, azt nem dobják be postaládába.
79%
Természetesen elhiszem, csak úgy elvigyorodtam, hogy mit nem adnék ha 6-ig lenne nyitva. :)
Ismerős, én szerencsére néha tudok itthonról dolgozni, és akkor el tudok sétálni postára napközben. Ha el kell mennem dolgozni, akkor kilátástalan. :D
Nekem hogy 9-12 között nem megyek, azzal nincs semmi bajom. Ami baromira idegesít, az a létszám korlát. Tehát pl. DM-ben lehet 15 vásárló. Többi a bolt előtt vár. Letojom, odébbállok, amit venni akartam, van a Sparban is. Ja, ott is állnak kint a vevők a bolt előtt. Oké, elmegyek az újságoshoz. Ott meg ki van írva, hogy egyszerre két vevő lehet a boltban.
Felétek is így van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!