Miért nem csukhatom be az ajtót?
Mikor beszeretném csukni az ajtót, akkor anyukám mindig odajön,hogy nem csukhatom be. Pedig már fáradt vagyok, szeretnék egy kicsit elkülönülni a családi élettől, olvasni, zongorázni egyedül. De anyukám állandóan odajön,hogy nem csukhatombe az ajtót. Annyira idegesítő. Nem lehet egyedül lenni.
Légyszives segítsetek,hogy mit mondjak neki! Már nagyon szeretnék egy kicsit egyedül pihenni. Köszönöm szépen a válaszotokat!
Nekem is ezt csinálta. Mindig nyitva hagyta ha kiment, aludtam délután akkor arra keltem,.hogy benyitott azt lesett, ajtót persze nem csukta vissza... Bármikor bejött és lesett, kérdem mit szeretne a válasz csak annyi megnéztem mit csinálsz... Hát bazzz napi 86x???
Megkérdezted már miért nem csukhatod be?
Én lehet azt csinálnám, hogy kinyitom az ajtót és jó hangos zenét beraknék :D
Vagy kérdezd meg.
Te mit tennél ha én nézném folyton mit csinálsz a szobában?
Vagy gunyold ki
Mire vagy kiváncsi itt egy asztal ez a telóm itt alszom mi érdekel ennyire?
Figyeli, hogy nincs-e a telefonod a kezedben éjszaka 2-kor!
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Amúgy azóta sikerült már visszaszerezni?
#5 kommentelő miatt változtatnék
Azért kell nyitva lennie az ajtónak, mert nem tanulsz.
Bukovári. Mondd meg neki megtanultál, ellenőrizze le, kérdezzen ki és hagy csukd be az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!