Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Benneteket is megrendített a...

Benneteket is megrendített a Lópici Gáspár alakját megformáló színészlegenda tragikus halála?

Figyelt kérdés

2020. máj. 4. 16:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
23%

Én azt se tudtam kicsoda, így egyértelműen nem.

Lehet nyugodtan lepobtozni.

2020. máj. 4. 17:43
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen felkavart, de nem az, hogy 82 éves korában meghalt, hanem az, ahogyan történt. Hogy verheti agyon kalapáccsal egy ember a saját idős édesapját? Ráadásul már volt is előzménye a dolognak, amikor pár évvel ezelőtt úgy megverte, hogy kórházba került. Ő persze, mint jámbor ember megbocsátott és ez lett a vége. Azt sem értem, hogy egy ismert színész hogyan élhetett olyan rossz anyagi körülmények között? A kollégák, pályatársak nem segítették? :(
2020. máj. 4. 17:54
 13/32 anonim ***** válasza:
18%

Mondjuk a fia már régen is azt álította, hogy gyerekkorában meg az apuka verte öt...

Nyílván nem tudom, hogy igaz e, de ez is mérlegelendö.

2020. máj. 4. 18:03
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Én imádtam az alakítását! Nagyon megrendített.
2020. máj. 4. 18:31
 15/32 anonim ***** válasza:
87%

#13:

Jól van, engem is vert néha apám, mégse nyírtam ki ezért, azért álljon már meg a menet.

2020. máj. 4. 18:38
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
Megrendítő a fia viselkedése, ilyen egy igazi elmebeteg pszichopata gyilkos. Amit tett, nem ismeri be, nem is fogja soha az életben.
2020. máj. 4. 19:06
 17/32 anonim ***** válasza:
28%

Mondjuk állitólag egyszer eltörte a hátát...

És ismétlem, nem azt állítom hogy megtörtént, mivel nekem senkik ezek az emberek és nem tudhatom az ihazságot...

Én csak annyit mondok, Hogy ezt is mérlegelni kell.

Objektívitásra Kell törekedni.

És peresze ettölmég, ha esetleg igaz, ugyanúgy gyilkosságot követett el a fia, amire ez nem mentség.

Viszont valamennyi magyarázat.

Nem egy gyilkost vertek gyerekként a szülei...

2020. máj. 4. 19:32
 18/32 anonim ***** válasza:
93%

Ha az apja olyan rossz apa lett volna, megmentette volna a fiát a börtöntől? Én amit olvasok, hallok róla, csak az jön le, hogy védte, segítette a fiát.

Elképzelhető, hogy a fia már gyerekkorban átkozottul komisz kölyök volt, akivel nem lehetett már bírni máshogy. Minden esetre ép ember akkor sem tesz ilyeneket. Ha nem tetszett a szülői háznál ,rég elköltözhetett volna az apjától.

2020. máj. 4. 19:41
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez is igaz.

Amúgy én azt sem értem, hogy a fia miért nem állt valamilyen kezelés alatt...

2020. máj. 4. 19:43
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom szegényt.🙁
2020. máj. 4. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!