Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok Szilágyi...

Ti mit gondoltok Szilágyi István fiáról?

Figyelt kérdés

Nem bocsánatos amit tett. De nekem elég gyanús, hogy nem véletlenül lett bolond. 2 ilyen elvont művész közt nőtt fel, korábban azt nyilatkozta, hogy az apja tanította verekedni, k*rvázni hordta stb.

Mai is megjelent egy nyilatkozat amiben a helyszínre érkező környéken lakó ember mesélte, hogy bement, ott ült az ágyon és azt ismételgette, hogy ő neki az apja eltörte a hátát meg mennyit bántották. Én közel lakok hozzájuk, sokan mesélték hogy már ilyen fiatalon is koszosak voltak stb. Véletlen lenne, hogy ilyen fiuk lett? Ti mit gondoltok erről? Talán ezért védte az apja foggal körömmel, mert tudták, hogy van benne szerepük hogy ilyenné vált.

2020. máj. 4. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
18%

Nem bizonygatta szerintem, hanem azt mondta nem lehet tudni a fotókról. Gondolom nincs tv-je, csak olvasgat, azt írta. Nekem se lenne kedvem beleszagolni olyan ágyba semmiképp, közelébe se mennék. De ettől én nem tartom kevesebbnak annál aki mondjuk tönkretesz másokat, és mások pénzéből vígan naponta 3-szor folyatja a vizet, majd 5 perc múlva megint büdös, mert maga az ember bűzölög, belülről rohad.

Ezen kívül engem azért zavar a fotó-ügy,mert szerintem ezért van ekkora pazarlás, mert mindenki csak a legújabbat hajlandó hordani ill.megtűrni a házában. Én a kopott tiszta dolgokat jobban visszahoznám, mert azokkal semmi bajom, csak a koszossal, ha új, ha nem új. Felőlem erőltetetten lefesteni se kell mindent. De már mindenki annyira szenved hogy nehogy hajléktalannak nézzék, hogy kidob mindent azonnal ha van rajta egy almafolt pl. Ez pont ebben a koronavírusos helyzetben a legnagyobb hülyeség, mindenben az újat keresni, és mindenhol egymást hergelni hogy úristen ebben jár, ebben lakik? Most nem ez az egy eset, de ezen is látom mennyien paráznak hogy ők elhatárolódjanak és inkább mindent kidobnak.

2020. máj. 9. 17:53
 62/69 anonim ***** válasza:
69%

Továbbra sem értem miért a koszon kell kattogni napok óta. Oké szerintem mindenki látta hogyan èltek, és valóban szörnyű.Nem értem miért nem fürödtek, miért éltek mocsokban.

Ennél nagyobb gond a gyilkosság, én továbbra is azt mondom. Biztos mindannyian hibásak voltak a kialakult helyzet miatt, de ahogy írtam már, a férfi rég elköltözhetett volna máshova a mocsokból és a bántalmazást sem kellett volna elviselnie. De ti kattogjatok azon, mekkora ott a kosz.

2020. máj. 9. 18:59
 63/69 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem is valószínű mindannyian hibásak sok mindenben, de szerintem azok is hibásak akik másokat aláznak, ugyanis ez eléggé összefügg a lelki egészséggel. Ezért, hogy kevesebb ilyen eset legyen, talán nem a frissen fodrászolt frizurát kellene hiányolni egy anyagilag tönkrement családnál, és nem kellene közzétenni a romos házukat csak a felújítás UTÁN, akkor a jövőben kevesebb ilyen tragédia történne.
2020. máj. 9. 20:50
 64/69 anonim ***** válasza:
25%

Itt is mosdassátok a Szilágyi családot!

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2020. máj. 9. 21:17
 65/69 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem érdekel hogy valaki a gyakorin név nélkül arról értekezik hogy ki mennyire büdös szerinte. Mégpedig azért nem, mert több esetben is láttam műszempillás műhajas sötét bőrű frissen fodrászolt de mégis BÜDÖS embereket arról nyilatkozni, hogy ki mindenki mennyire büdös és koszos szerintük, csak mert pl értelmiségi volt az illető, nem volt büdös csak szar kopott ruhákban járt. És pikkeltek rá, mert ők maguk síkhülyék. Vagy nem volt levakolva a házuk = büdös. Lehet hogy Sz-ék büdösek, halvány fogalmam sincs, de amit írtam viszont saját fülemmel hallottam és a saját tapasztalat mindig erősebb. Nem szeretem a lelkesen koszosozó büdösöző embereket mert szerény tapasztalatom szerint nem igazán vannak ők rendben...
2020. máj. 9. 22:55
 66/69 anonim ***** válasza:
95%

"Baricz Dezsőnél írták, hogy 60 napja nem fürdött Jolánka meg öltözött át, nagy nehezen megfürdették, átöltöztették."

A segítők írták vagy egy külső hozzászóló?

2020. máj. 10. 12:36
 67/69 A kérdező kommentje:

57-es

Na én szagoltam párszor őket a 276E buszon, nem írom le inkább mire hasonlított, és nem most volt öregségükre, hanem régen, mikor igencsak fiatalabbak voltak:)

2020. máj. 12. 16:48
 68/69 A kérdező kommentje:

66. Az írta, aki ott volt és fürdette, persze utána leszúrták, hogy lemerte írni, mert tilos tényeket közölni, cenzúrázni kell a dolgokat, ha meg cenzúra van akkor meg az a baj ugye.

Na mindegy én szagoltam őket évekkel ezelőtt többször is buszon tényleg, hát nem egy virágos mező jutott róluk eszembe.

2020. máj. 12. 16:51
 69/69 anonim ***** válasza:
89%

Köszi Kérdező?

Sajnálatos, hogy cenzúrázták, így nem fogja elhinni az a válaszoló, aki csak a saját orrának hisz. (És aki szerint az a büdös, aki mondja.)

Pedig olyan szívesen odadugtam volna az orra alá...

2020. máj. 12. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!