Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok Szilágyi...

Ti mit gondoltok Szilágyi István fiáról?

Figyelt kérdés

Nem bocsánatos amit tett. De nekem elég gyanús, hogy nem véletlenül lett bolond. 2 ilyen elvont művész közt nőtt fel, korábban azt nyilatkozta, hogy az apja tanította verekedni, k*rvázni hordta stb.

Mai is megjelent egy nyilatkozat amiben a helyszínre érkező környéken lakó ember mesélte, hogy bement, ott ült az ágyon és azt ismételgette, hogy ő neki az apja eltörte a hátát meg mennyit bántották. Én közel lakok hozzájuk, sokan mesélték hogy már ilyen fiatalon is koszosak voltak stb. Véletlen lenne, hogy ilyen fiuk lett? Ti mit gondoltok erről? Talán ezért védte az apja foggal körömmel, mert tudták, hogy van benne szerepük hogy ilyenné vált.

2020. máj. 4. 08:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
63%

megnéztem nem április elseje van

"Elmondta továbbá azt is, hogy a gyermekük mindig gondoskodott róluk, takarított. "

[link]

milyen lenne, ha nem takarított volna?

2020. máj. 5. 19:56
 32/69 anonim ***** válasza:
84%

Most láttam egy riportot a fiú anyjával. Nagyon durva...

Azt mondta őt sosem bántotta a fia, és most így alakult a dolog, illetve várja őt haza!

Ja és a véres ágyban alszik a néni, ahol a gyilkosság történt.

Ez most komoly?? Várja haza a fiát?? Fel sem fogja mit tett??

2020. máj. 5. 19:56
 33/69 anonim ***** válasza:
12%

28

Ákos már 2002-ben megírta:

"A fiúk is lányok, az áldás is átok,

De nem tűnik fel senkinek,

És aki elvágja a torkodat,

Az lesz a hírekben az áldozat."

2020. máj. 5. 20:36
 34/69 anonim ***** válasza:
16%

Könyörgöm egy kikopott falon és ronggyá kopott szőnyegen ronggyá kopott ágyon mi a búbánatot lehet takarítással feljavítani? Megnéztem a baptista izé videóját. Mi a tökömért rugóznak a frizurájukon? Öreg embereknek ritka a haja.

Egyszerűen oda kellett volna vinni 2 festőt fehérre meszeljen ki, plusz fessenek le 1-2 bútort, kellett volna venniük adománynak 1 nagy ágytakarót meg legalább egy szőnyeget!!!! Drága, oké igen van vagy 30-40-50 (határ a csillagos ég) a legolcsóbb nagy szőnyeg. De most itt a videókról fotókról nem derül ki hogy az kosz vagy pedig évtizedek óta használatban KIKOPOTT!! Sok gazdag röhejes ember aki életében nem látott kikopott de tiszta szőnyeget. Az tisztán és illatosan is ugyanolyan ronda!! Miért nem azt vettek neki a baptisták Istenem. Nem filmezgetni kellene a kopott szőnyegüket meg falukat, meg az öreg létükre ritkás hajukat, hanem odaküldeni a festőket legolcsóbb fehér festékkel!

2020. máj. 5. 21:39
 35/69 A kérdező kommentje:

Gondolom nem olvastad a kommentjeimet. A nagyszüleim is ismerik őket 30-as koruk óta, akkoriban is koszosak ápolatlanok voltak. Gondolom akkoriban pedig még pénzt is jobban akadt. Mikor a győri színészotthonban is éltek akkor is úgy jártak mint a hajléktalanok, rengeteg győri írta.

Az elmúlt években is járt hozzájuk rendszeresen takarítónő, de nem volt értelme. Itt nem kikopott szőnyegről van szó, hanem az igénytelen mocsokról, szemét a földre dobva és társai.. Egy kerületi vállalkozó tavaly írta ki, hogy ő megsajnálta korábban őket, adott nekik pénzt, járatott nekik napi menüt, és rendszeres takarítónőt rendelt ki oda, de semmi értelme nem volt, pár nap alatt ugyanolyan irdatlan mocsok volt, mint amit állatok sem hagynak maguk után. Életükben sohasem takarítottak semmit, még a tisztítószereket sem ismerték egyáltalán.

De gyilkosság szempontjából igazából ez elhanyagolható, bár gondolom azért ilyen környezetbe bele születni se lehet kellemes, nem tudom hogy egy gyereket hogy neveltek, ha magukra se volt igényük, el se tudom képzelni. Gondolom akkoriban még nem volt gyerekvédelem aki elvette volna tőlük, vagy nem tudom akkor hogy működött, állami gondozás már akkor is volt, de gondolom a "művészurat" nem zargatták ilyenekkel. Talán jobban járt volna mindenki pedig. De már ez van..

2020. máj. 5. 22:06
 36/69 anonim ***** válasza:
24%
Oké, kérdező, te ezt tudod, de az emberek amit a fotókról mindenhová a neten (nemcsak itt) kommentelnek, az röhej, pedig ők nem tudják amit te. A másik pedig az, hogy ha ronda az a szeerencsétlen fal, szőnyeg, ágy, és szekrény, a legnagyobb felületek, akkor leteszel 3 cuccot otthagyva, már igénytelen mocsok hatása van, míg egy szép lakásban mindez fel sem tűnik, pláne ha a holmik is szépek. De a nép csak károg, szemük az nincsen, soha nem is volt. Ettől függetlenül lehet hogy kosz volt, én nem tudhatom, csak akik ismerték őket jól, de remélem nem a pletyka ment hanem jól ismerték őket. Mindenesetre kár volt őket megszégyeníteni, és falfestés szőnyegcsere előtt lefilmezni a lakást pár hete!
2020. máj. 5. 23:05
 37/69 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki azt gondol amit akar.

Én részletekből alapigazságokat állítok fel magamban.

Én igénytelen (agglegény) vagyok, szóval első kézből van rálátásom a mocsokra.

De az a környezet, ami ott van, az már nekem is sok.

Láttam már riportot erdei csövesekkel, ahol tisztaság és rend volt.

De a konkrét kérdésre.

Nem kéne kiengedni.

Egy zárt fegyelmezett közösségben még lehet belőle "jó" ember, de én nem szívesen engedném ki szabadon a társadalomba.

Szerintem a rossz szocializáció, és nem csak a drogok miatt olyan, amilyen.

2020. máj. 6. 08:58
 38/69 anonim ***** válasza:
9%
Akkor utolsó tüntesd el a mocskodat, utána kommentelgess interneten. Lehet hogy az összes ilyen aki egy fotó alapján megállapítja hogy az kopás vagy pedig kosz, az otthon fetreng a mocskában, és takarítás helyett másokat fotó alapján húz le.
2020. máj. 6. 14:06
 39/69 anonim ***** válasza:
50%

:)

nálam a képeken csillogó villogó tisztaság van ahhoz képest, ami ott

(nem egy képen, nem egy alkalommal készült képek vannak, nem egy helyiségben, valamint a kert is olyan, mint nálunk a szeméttelep)

2020. máj. 6. 14:57
 40/69 anonim ***** válasza:
10%
Ja mert megvetted a puccparádészőnyegedet és a fotókon nem látszik a retek meg a bűz ami nálad van, meg a por se látszik, csak a puccos szőnyeged meg citromsárga falad díszcsíkal :DDD Az már nem hogy az egyhetes kajád ott van mi? Azt betetted a konyhaszekrénybe.
2020. máj. 6. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!