Ti mit gondoltok Szilágyi István fiáról?
Nem bocsánatos amit tett. De nekem elég gyanús, hogy nem véletlenül lett bolond. 2 ilyen elvont művész közt nőtt fel, korábban azt nyilatkozta, hogy az apja tanította verekedni, k*rvázni hordta stb.
Mai is megjelent egy nyilatkozat amiben a helyszínre érkező környéken lakó ember mesélte, hogy bement, ott ült az ágyon és azt ismételgette, hogy ő neki az apja eltörte a hátát meg mennyit bántották. Én közel lakok hozzájuk, sokan mesélték hogy már ilyen fiatalon is koszosak voltak stb. Véletlen lenne, hogy ilyen fiuk lett? Ti mit gondoltok erről? Talán ezért védte az apja foggal körömmel, mert tudták, hogy van benne szerepük hogy ilyenné vált.
ugyanaz a lényeg, mégis az egyik 35, a másik 100%-os
megnéztem egy videót róla
jó a házamba én se engednék senkit, de mégis milyen háztartás az, ahol nem lehet 2 db széket kivinni a kertbe, mert nincs?
Mire ülnek, hogy esznek?
Ez nem a pénz hiányára vezethető vissza.
nem találtam sajnos benti felvételt
ezt az embert félholtra verték.
már az évekkel ezelőtti videókból is egyértelmű
bordatörés, medencecsont törés, trombózis és ki tudja még milyen "balesete" volt még
lehet, hogy a fia tőle függetlenül lett pszichopata, szadista, alkoholista, de az is biztos, hogy már az ő neveltetésénél is komoly hiányosságok voltak, -amit valószínűleg tovább is adott-
#22: És akkor ezzel el is érkeztünk a lényeghez. Sajnos nagyon kevesen képesek felfogni, hogy at, hogy valaki 20-30-40 éves, az nem jelenti azt, hogy erre vagy arra képes, megtanulta stb.
Ha ezeket nem oktatták neki, megtanulhatja magától, de ahhoz kis intelligencia, belátóképesség kell. Ha ezt sem nevelték bele vagy született vele, akkor nem fogja akarni vagy tudni megváltoztatni a helyzetét. Emiatt a helyzet miatt érezhet azonban dühöt. Mint a jelen példa mutatja.
24
Na én is erre akartam kilyukadni amúgy. Látom legalább van más is, aki érti amit én gondolok.
Idézet egy cikk alól:
Ismertem a fiút. Arról miért nem cikkeznek hogy ez a nagy neves müvészúr egy brutális gyerekverő volt otthon???? Hmm? A hátát is eltörte a gyereknek nem is egyszer. És a csontjait több izben is. A fiát állandóan verte otthon a négyfal közt gyerekkora óta. Kifelé persze más volt a "valóság" amit a nagyközönség vagy utca népe "tudott". És az emberek többsége persze abban a hitben van ez a két ember milyen csodálatos és rájuk akasztották a mártir szerepet. Hát baromira nem ez az igazsgág. A fiú olyan volt mint egy boxzsák az apjának. Nem csoda ha egy ideg és elme roncs lett felnőtt korára. Azt szokta meg hogy az apja haza megy agyba-főbe verte "játékból". Ez lett neki folyton mondva. Aztán a fiú bele betegedett az állandó bántalmazásba!!! Az asszony pedig mélyen hallgatott és most meg kinozza a lelkiismeret. Persze hogy a fiát védi mert tudja hogy sárosak voltak a müvészúrral mind a ketten. Ő maga pedig azért mert sosem védte meg a fiát és hagyta ott ezt az agressziv vadállatot. Azt kapta amit megérdemelt. Felnevelt a verései álltal és beteggé tett egy gyereket aki csak úgy bánt-bánik vele ahogyan az apja tette vele egész életében! FELHÁBORITÓ HOGY SZENTET CSINÁLNAK EGY ILYEN SZEMÉTLÁDA EMBERBŐL. Holott azt se tudják az emberek milyen volt valójában.
Hááát...A karma körbeért. Talán csak azt kapta vissza, amit adott. Nem?
#27: Persze, most már több honlapon is irogatnak az "ismerősei". Legtöbben teljesen más történetet. Èn nem hinnék el mindent idegen embereknek...
Aki meg leírja, hogy egy őrült gyilkos a fiú az miért van mindig lepontozva?? Ha véditek is, attól még valóban egy gyilkos.
Én amúgy elhiszem ezt. Sajnálom, ez van. Véleménye mindenkinek lehet. Az én véleményem az, hogy az esetek nagy részében általában az alma nem esik messze a fájától, rájuk meg rájuk kell nézni. Az egész család olyan. Nyilván vannak ismerőseik igen, mint írtam mi is itt lakunk a kerületben, láttuk régen is milyenek voltak, tanított az iskolában az anyuka, ahol a nagypapám dolgozott, onnan is elküldték hamar, mert már akkor is bolond volt.
Sajnos el kell fogadni, hogy rengeteg elmebeteg nem magától lesz az, hanem ilyen úton módon. Az még nem változtat a tényen, hogy az lett, és bűnhődnie kell, nem szabadna soha kiengedni a társadalomba.
De attól még miért hihetetlen a történet? Nagyon sok gyereket vernek vagy bántanak más módon, egyáltalán nem értem miért olyan hihetetlen egyeseknek, hogy itt is ez volt. Azért mert színész volt?
Az tény és való, hogy ezt a játékból verekedést amit valaki itt előbb írt többször maga Szilágyi István mondta..Hogy gyerekként sokat verekedtek játékból. Nekem már akkor is eszembe jutott régen, hogy most azt akarja mondani, hogy verte a fiát?
Évek óta sejtettem, hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!