Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért csinálják egyesek ezt...

Miért csinálják egyesek ezt messengeren?

Figyelt kérdés
Írok nekik egy kb. 10 sorból álló üzenetet, aztán feljönnek mondjuk reggel először miután felkeltek, és vagy láttamozzák és nem válaszolnak, vagy nem is láttamozzák, és egyáltalán nem is írnak semmit. Mi a bajuk? Legutóbb pl. egy tanácsot kértem valakitől, aztán láttamozta és nem válaszolt rá
2020. máj. 3. 08:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanezt kérdem én is! Hogy haver vagy régi ismerős akivel mindig jóba voltam és írok neki minden és csak max "látta" akkor ha már ennyit nem érdemlek hogy vissza írjon akkor miért nem töröl ki Facebookon a francba komolyan nem vágom ezt...
2020. máj. 3. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
Reggel mindenki a saját dolgát csinálja. Felnőtt ismerőseimből kiindulva kávét főz, takarít, bevásárol, híreket néz. Lehet később válaszolnak. Ne parázd túl.
2020. máj. 3. 08:30
 3/14 anonim válasza:
97%
Hát persze.. Reggel mikor felébredek, az lesz az első dolgom h tanácsokat adjak 😃
2020. máj. 3. 08:31
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Minek állsz szóba minden idiótával :D
2020. máj. 3. 08:41
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Bírom az ilyen hisztis embereket, akik azt hiszik hogy körülöttük forog a világ. 😀 Ha rajtam számon kérnéd hogy nem válaszoltam rögtön, kis törölnélek az ismerőseim közül.
2020. máj. 3. 08:54
 6/14 anonim ***** válasza:
67%

Azt nem mondom, hogy mindekinel ez a problema, de nalam nincs letoltve a messenger, mint app es emiatt a facebookom egy katasztrofa, nagyon belassul ha az uzeneteket megnyitom.

Igy ha valaki ram ir ott, ha csak nem valami extra fontos dologrol van szo, akkor nem szorakozok vele.

Ugyanakkor minden kozeli ismerosom/baratom/csaladtag/munkatars tudja hogy whatsappot hasznalok, igy ok azon keresnek.

Ha nem all fenn ez a problema, akkor nyilvanvaloan az a szemely magasrol tojik a fejedre. Ilyenekre egy percet nem pazarolnek.

2020. máj. 3. 08:58
 7/14 MancsWolf ***** válasza:
92%

Azért kedves kérdező mert nem körülötted forog a világ.

Saját magamból kiindulva. Éjjel ne zavarj üzemmódban van telefon ( csak édesanyám, anyósom, és testvéreim vannak kivételekbe ha tényleg baj van elérjenek). Reggel felkelek, ugyan megnézem ha írt valaki, és ha fontos válaszolok is, ha nem fontos akkor elvégzem a reggeli teendőket, észheztérek stb, és majd ha nincs más dolgom, válaszolok.

Hidd el, a legtöbb embernek van "offline" élete is.

2020. máj. 3. 09:04
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Kár, h a facebookot nem lehet messenger nélkül használni. Attól még, h valaki ismerősöm (/udvariasságból visszaigazoltam), még nem biztos, h csevegni is szeretnék vele. Másrészt az emberek többsége elfoglalt, sokaknak munkája, családja van, jobb dolguk is akad, mint 10 soros üzenetekre válaszolni a reggeli kávé előtt. Nem várható el senkitől, h 0-24ben rendelkezésre álljon. Sajnos én is felejtettem már el levelet, pedig nem akartam ezzel megbántani az illetőt, csak így jött ki a lépès.
2020. máj. 3. 09:09
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Ha tanacsot ker tolem valaki, akkor igyekszem beleelni magam a helyzetbe, atgondolni, hogy mi lenne a legjobb, de ezt nem reggel, komas fejjel fogom megtenni, vagy akkor, mikor dolgom van. Majd ha raer gondolkozni ezen, akkor visszair.

En meg azt nem ertem, hogy egyesek miert gondoljak, hogy ha a kezemben van a telefon, mert mondjuk macskas videokat van kedvem nezegetni, akkor ahhoz is van kedvem, hogy xy-nal beszeljek. Mert oke, hogy a messenger lehetoseget ad az uzenet azonnali kozvetitesere, de attol meg nem biztos, hogy van kedvem a te dolgaiddal is foglalkozni.

2020. máj. 3. 09:11
 10/14 MancsWolf ***** válasza:
83%

De lehet. Telóra nem telepíted messengert és kész. Facebook app nem tud üzenetet küldeni és fogadni. Webes felületen (PC) pedig ki lehet kapcsolni chat-et. :)

2020. máj. 3. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!