Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most komolyan, ezt miért...

Most komolyan, ezt miért csinálja valaki?

Figyelt kérdés
Ismerem az illetőt, de nagyon ritkán találkozunk. Bejelöl fb-on, aztán pár hónap múlva töröl. Ennek mi értelme? Minek jelöl az ilyen be akkor?
2020. máj. 2. 12:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Nekem volt egy osztálytársam, akivel még jóban is voltam, aki megmondta hogy azért törölt mert folyton csak azt látja hogy ezt meg azt lájkoltam és ez idegesíti, én meg mondtam hogy ok, amíg közünk volt egymáshoz, nem lettünk rosszabb viszonyban, nem kell ilyenekbe mindig belelátni valamit.
2020. máj. 2. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
A fentebb felsorolt (vagy kihagyott) okok valamelyike miatt meggondolta magat. Te sosem gondolod meg magad? ;)
2020. máj. 2. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:

A bejelöléssel azt hitte majd ràfogsz irkàlni. Es hogy ez felér egy szia hogy vagy köszlnessel.

Aztan ràjött hogy mègse

Sokan hiszik azt is hogy egy szia es màs semmire vissza kéne irni szorakoztatni a màsikat

2020. máj. 2. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!