Most komolyan, ezt miért csinálja valaki?
Lehet csak feldobfa az fb neki, hogy bejelolhet teged, es veletlen ranyomott. Most megnezte az ismerosok listajat, es igy letorolt.
Vagy fel eve ilyen kis jelolgetos ember volt, most meg mevunta hogy sok a folos ember a profiljaban.
Vagy akart anno valamit, es mar nem fontos, nem tudjuk, sok oka van, de ha neked nem fontos o, nem mindegy igazabol?
Nem voltam kelletlen, nem posztolok semmit.
Oké, h szelektál, évek múltán meg is értem, de 1-2 hónap múlva úgy, hogy ő jelölt be? Na ezt nem értem.
Velem is csinált ilyet, két ember. Az egyik egy magától elszállt volt évfolyamtársam volt, akivel nem volt jó amúgy sem a viszonyunk. Pl. kint ült a folyosón a barátjával és hallottam, hogy kiröhögnek, susmorognak...amikor először nem jelöltem vissza, bökdösni kezdett. Gondoltam ok, visszajelölöm, amúgy sem használom a facebook-ot nagyon.
Aztán láttam, hogy pár hét múlva nem volt az ismerőseim között.
A másik meg szintén egy volt osztálytársam volt. Ő többször szerelmet vallott, én elküldtem. Elvonón is volt. Visszajelöltem őt is, mert sajnáltam. Erre posztolni kezdett pár hónap múlva nekem címzett, mocskolódó dolgokat, majd törölt. :D
Nem mindig a kérdező a hibás.
"Miert ennyire fontos ez? De oszinten...😀"
Valaki lehet annyira érzékeny, és kevés önbizalommal ellátott, hogy ez is zavarja. Itt mindenki előadja a magabiztos, soha nem hibázó embert.
Hidd el, nem kell magadra vedd.
Engem is jelolt mar be volt szomszed, akitol most 330 kmre lakom. Visszajeloltem illembol, aztan mar ott megbantam, es toroltem.
Semmi erzelmi vagy logikai lapja nincs., csak vannak, akik igazan fontos embereket tartanak nyilvan ismeroskent. Nekem is jo ha van 20 ismerosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!