Zavar az titeket, ha valaki fülhallgatóval bevásárlás közben zenét hallgat, de egyébként semmiben nem akadályozza a ti, vagy mások bevásárlását?
Amíg nem hátráltat nem zavar.
Ezzel szemben tudom hogy nem szép dolog, de amikor a metrótól futnák a buszhoz mert ha nem érem el akkor 1 órával késöbb érek haza, és beáll elém az út közepére egy olyan kövér ember aki nem elég hogy elállja a teljes folyosót, de a saját tömegét is alig tudja cipelni így tyúklépésben haladunk, az rohadtúl zavar akkor is ha szegény nem tud mit csinálni és rá nem is lehet haragudni.
Én is zenét szoktam hallgatni, tehát nem zavar, ha más is ezt teszi.
Az elsőnek üzenem: hogy annyira nem szoktam hangosan hallgatni a zenét, hogy ne hallanám a külvilág zajait, de szerintem más sem, mert az feltűnő lenne, akkor kívülről is teljes hangerővel hallatszódna a zene. Amúgy meg ha nem hallod meg, hogy tűzriadó van, akkor mi van? Az úgyis feltűnik, ha hirtelen mindenki eldobja a kosarát és elkezd kifele rohanni a kijárat felé. Na meg a siket emberek soha nem hallanak, és mégsem zavarja őket a dolog. Hányszor hallottál már olyan hírt, hogy valaki azért égett bent egy bevásárlóközpontban, mert nem hallotta a tűzriadót??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!