Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti egyetértetek azzal, hogy...

Ti egyetértetek azzal, hogy szükséges támogatni, a koronavírus miatt nehéz helyzetbe jutott embereket?

Figyelt kérdés

Az egy dolog hogy néhányakat elbocsájtottak. Leginkább turizmusban, vendéglátásban dolgozókat. De saját maguknak köszönhetik, hogy nincs megtakarításuk. Az nem magyarázat, hogy nem keresnek annyit hogy félre rakjanak. Sokan megkapják a fizetésüket, aztán 2 hétig ihaj-csuhaj, rongyrázás, meg hitel, hitel hátán. Sok ember nem képes előre gondolkodni, csak a mának él. Azt mikor gond van, akkor követelőznek hogy mentsék meg őket a közösből, meg könyöradományokból. Ez olyan, mint a devizahitelesek, meg mint rövidesen, a CSOK-osok lesznek. Vagy csak én látok ebben párhuzamot?

Tehát ki hogyan gondolja. Kell-e segíteni a koronavírus miatt, nehéz helyzetbe jutottakat?

2020. ápr. 27. 18:58
 101/131 anonim ***** válasza:
97%

Szövegértés újra tarol kérdező és kis kolonca háza táján: " A lakásra, a számlákra és a vállalkozásra kapásból elmegy 300.000". Kiemelném, ÉS a vállalkozásra.

Az ilyen emberek mint ti vagytok azok akik még a hajléktalant is leköpitek "minek itta el a pénzét, senkiházi" mikor akárki lehet ugyanolyan helyzetben önhibáján kívül, nem baj, sajnáljátok csak másoktól a pénzt, mintha attól ti többet kapnátok. Vicc.

2020. ápr. 29. 21:55
 102/131 anonim ***** válasza:
0%
Ha a vállalkozás veszteséget termel, akkor nem érdemes folytatni.
2020. ápr. 29. 22:08
 103/131 anonim ***** válasza:
79%

Mennyi idióta 🤪

Hála istennek a ti adóforintjaitokbol kapom a gyerekek utáni ellátást, adómentes a jövedelem a 3 gyerek miatt, és ezer más kedvezményt kapunk mint nagycsaládos.

Ja igen a diakhitelt se kell visszafizetnem :D

Dolgozatok sokat, hogy nekünk legyen :) 😅

Köszi 😍 😅😅😅

2020. ápr. 29. 23:03
 104/131 anonim válasza:
97%
Hogy te kérdező mekkora egy paraszt vagy
2020. ápr. 29. 23:37
 105/131 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 23:37-es válaszoló, ne sértegesd a parasztokat! :)

Vannak köztük százszor különbek, mint ez az antiszociális kérdező a nagy mellényével. Csak ők szerényebbek.

2020. ápr. 29. 23:53
 106/131 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
55%

Remélem, mindenki tisztában van azzal, hogy ezt a CSOK-os hülyeséget be fogja szopni.

Hasonló lesz, mint Gyurcsány idejében a devizahitel.

Annak is bedőltetek, és ennek is - ezért vagytok birkák.

Én szóltam előre. Ha véletlen mégsem lenne igazam, akkor jövök a 3 gyerekeseknek egy karton parizerrel.

2020. ápr. 29. 23:54
 107/131 anonim ***** válasza:
65%

Látjátok pont ez a baj, ez a mentalitás, hogy dolgozzatok, hogy nekünk legyen.

Nekünk is lesz még gyerekünk, csak mi éppen nem ilyen életképtelen társadalmi ingyenéletre neveljük őket.

Áruljátok már el, hogy mit csináltok, ha ezek az ellátások megszűnnek?

Elég súlyos azoknak az embereknek a száma, akik ezen feltételek mellett nem tudnák tisztességesen felnevelni a gyerekeket. Ehhez pedig gratulálok. Szégyen.

2020. ápr. 30. 01:01
 108/131 anonim ***** válasza:
0%

Ezek az ellátások nem szűnnek meg.

Kell a szavazatunk.

Ennyi.

2020. ápr. 30. 03:31
 109/131 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező!

Szerintem te még semmit sem láthattál az életből ha így MERSZ általánosítani azért mert voltál 1(!!!) gyárban. Sokan dolgoznak ott vannak köztük primitív ember csak úgy mint máshol. Az hogy valaki hol is dologzik szerinted egy ember személyiségét tükrözi? Láttam már olyat akinek gyári munkásként van félretett pénze, olvas, tanul, fejleszti magát és láttam olyat is akinek saját vállalkozása van és iszik drogozik a lányával akinek szintén saját vállalkozása van. Miben is nyilvánul meg nálad a primitívség? Véleményem szerint az előítéletességedben és az általánosításodban ami undorító, felháborító és a 21.században szerintem ezt már meghaladtuk. Abban egyetértek én is, hogy nem mindenkinek kellene támogatást kapni, hallottam olyan családról akiknek nem kenyerük a munka, két gyerekkel albérletről albérletre mennek ha befolyik egy kis pénz egyből nagyzolás és egyik sem gyári munkás. Az egyik pék a másik fodrász. A legtöbb gyári munkás akit én ismerek egyszerű. Nem célja a nagyzolás csak meg akar vagyis mostmát túl akar élni. Nekik is vannak álmaik. Lehet kisebbek lehet nagyobbak de vannak. Ja a vállkozós nő aki a "felsőrétegben" van piramisozik. Mások kárán jutott oda ahol van. Szerinted ez jobb mint egy tisztességes gyári munkás? Van ám olyan is amiről kedves kérdező megfeledkezedett hogy erkölcsi és morális kérdések. Eszerint kéne inkább kategórizálni nem??

2020. ápr. 30. 04:38
 110/131 anonim ***** válasza:
80%

Gondolod te, hogy nem szűnnek meg. És ha mégis? Mit csinálsz? Nem adsz enni a gyerekednek, mert segítség nélkül az alapellátást sem tudod biztosítani? Ez döbbenetes.

A legborzasztóbb, hogy azt hiszed, hogy ez így van jól, hogy mások tartják effektíve el a családod.

Egyébként komolyan szó van róla kormányzati szinten, hogy kiszűrik a megélhetési gyerekszülőket.

2020. ápr. 30. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!