Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltak életedben drámai...

Voltak életedben drámai változások, akár negatív, akár pozitív?

Figyelt kérdés
Mik történtek? Hány éves voltál? Mi lett utána ,hogyan hatott az életedre? Szerinted mi lett volna ha nem éled át azt a jó vagy rossz dolgot?
2020. ápr. 26. 07:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Most hirtelen csak egy jut eszembe, amikor tényleg kvázi 180 fokos fordulatot vett az életem, szerencsére a jó irányba.

Amikor tavaly szeptemberben végre elég erőt gyűjtöttem ahhoz, hogy magam mögött hagyjam a múltat, és ott hagytam azt a vidéki kisvárost ahol addig éltem, és Budapestre költöztem. Fájó volt felismerni, hogy addigra szinte teljesen kikoptak a régi barátok, és egyik szar munkahelyről mászkáltam át egy másik szarra, szóval tulajdonképpen egy sehová sem vezető mókuskerékben éltem.

Itt BP-n végre normális állásom van, amit imádok (jó, mondjuk a korona nekem is jól betett), és a baráti körömet is sikerült kissé felfrissítenem.

Örülök, hogy sikerült összehoznom ezt a változást, különben szerintem hamar depressziós lettem volna.

26/F

2020. ápr. 26. 11:32
 12/12 anonim válasza:
100%

Nálam is egy számomra fontos ember halála.

Amikor beteg volt, tökegyedül maradtam vele és sok dolgot rosszul is csináltam, amit máig nem tudtam kibeszélni magamból.

Azóta meg csak rossz döntéseket hoztam és az élettől is folyamatosan kapom a pofonokat.

2020. ápr. 26. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!