Ki mit tesz, mikor összecsapnak a feje felett a hullámok?
Jó ideje tartanak az elég rossz színvonalú mindennapjaim. A lakhatásom nehezen megoldott,kényszerhelyzet nem a legjobb rokonokkal. Mindegyik egy pénzeszsáknak néz,ha meg épp nem akarnak kihasználni,akkor szidnak és veszekednek velem (a költözésem folyamatban,csak nehéz így,és attól is félek). A magánéletben egyre elégedetlenebb vagyok magammal külsőleg s belsőleg is. Nem tartom magam sem szépnek,sem hasznosnak,sem okosnak. Egy ostoba,ocsmány nyomorék vagyok. Azt érzem. A család pedig ha teheti,ráerősít erre.
Most lettek betegek a szeretteim is. Őket nagyon féltem,aggódom és igyekszem mindent megtenniyhogy jobban legyenek,de eddig hiába. Erre jön rá,hogy kezdem a munkahelyen is rosszul érezni magam egy-két kolléga miatt.
Ezek miatt a dolgok miatt egyre elszigeteltebb vagyok. Befelé fordulok,utálkozok és marcangolom magam.
Utazok, és teszek mindenkire.
Ez jelen pillanatban nem megoldató..javaslom, ne maradj ott egy percig sem, ahol nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!