Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Visszataszító az, ha egy...

Visszataszító az, ha egy ember a randin mondjuk fizetéskor elővesz egy köteg tízezrest?

Figyelt kérdés

Mennyire visszataszító vagy vonzó z, ha mondjuk egy éttermi fizetésnél a férfinél látszik, hogy sok pénz van. Pl. van nála 100 ezer Ft és abból ad 10 ezret a pincérnek vacsorára.

Tehát visszataszító ha valakinél sok pénz van és ez látszik is vagy inkább vonzó?

Most nem arra gondoltam, hogy menő e ha valaki gazdag vagy ilyesmi. De ha pl. egy sikeres ügyvéddel randizik valaki és fizetésnél észreveszi, hogy az átlagnál jóval több pénz van nála egy menő vagy visszataszító?

2020. ápr. 23. 15:20
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
de még menőbb - ma - a kertben bográcsozni :)
2020. ápr. 23. 15:57
 22/29 anonim ***** válasza:
75%
Ez jó, de egyáltalán nem vonzó, vagy visszataszító. Jó ha van pénz, ennyi. Az h látszik, se nem jó, se nem rossz. Csak egy tény, mint a villa márkája.
2020. ápr. 23. 16:04
 23/29 anonim ***** válasza:
29%
Miért ciki készpénzzel fizetni? Nincs mindenkinek kártyája. Magyarázzátok már el miért égő!
2020. ápr. 23. 16:05
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
#23 Nem ciki készpénzzel fizetni. Ami ciki, az nagy köteg pénzt lobogtatni egy randin a másik orra előtt és ezzel fitogtatni az anyagi helyzeted. Ha magyarázni kell, hogy miért, akkor van egy rossz hírem.
2020. ápr. 23. 16:08
 25/29 nemaRendőrség ***** válasza:
21%

Tesóméknak építőipari cégük van, muszáj hogy legyen náluk kp. Általában sok. Pénztárcában nem hiszünk, nekem sincs. Csipesz és kész.

Szerintem szegényes dolog étteremben kártyával fizetni, mert úgy kevesebben adnak bordavalót.

2020. ápr. 23. 16:30
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

100 ezer forint aprópénz a mai világban, ennyi bárkinél lehet, nem ettől lesz gazdag vagy szegény.

Nem ennyi pénztől lesz valaki "menő" vagy "nem menő" nem ettől lesz más ember.

Na meg most nem mindegy, hogy segédmunkás Pistike viszi el a Bözsikét a Suzukival, szakadt ruhában a havi pénzéből, vagy Porsche-val érkezik egy cégtulajdonos üzletember aki a TOP100-ban van anyagilag.

Összességében mindkét embernél feltűnő lenne, miért "villog" sok készpénzzel. Ha gazdag akkor kártya, ha szegény akkor megint kártya...

2020. ápr. 23. 18:27
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Számomra mindenképp visszataszító lenne, ha valaki szándékosan mutogatja a pénzét. És egy előző válaszolóhoz hasonlóan én is úgy nőttem fel, hogy apám mindig a zsebében hord egy köteg pénzt a munkája miatt, szóval a látvány normális, de ettől még egy randi szituációban szerintem kimondottan gáz. Egy étteremben mondjuk ő se venné elő zsebből a pénzt, mert ott azért szerintem normális módon, diszkréten anya pénztárcájából fizetnek. :D
2020. ápr. 23. 18:46
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ milyen csajt keresel.Ha egy pénznyelő,mindenkivel összefekvő,hűtlen ribit akkor annak számít de ha egy normális csajt akkor nem számít.

Én személy szerint pont leszarom hogy egy pasinál a randin 10ezer vagy 100ezer van az a lényeg hogy tetszen a pali.Es szerintem egy kicsit képmutató ha előveszed a nagy köteg penzt főleg akkor ha csak 10ezeret kell fizetned mert ha pl több 100ezret akkor megértem hogy nem 10ezresevel veszed elő.

2020. ápr. 23. 21:37
 29/29 anonim ***** válasza:

Leszögezem azt előre is, hogy undorom azoktól a pasiktól, akik a pénzükkel villognak, eleve nem is megyek ilyennel randizni sem.

Egyszer viszont elmentem egy férfival randizni(egy helyen dolgoztunk, csak ő segéd volt), akinél nem pénztárca volt, hanem egy övtáska, az volt neki teletömve pénzzel, de nem mutogatta nekem, teljesen véletlenül vettem ezt észre, és a pincérnek sem mutogatta. Kivette a szükséges összeget, hagyott egy kis borravalót és ennyi. Szerintem ez így nem volt gáz. Nem is beszélt egyébként nekem soha arról, hogy neki mennyi pénze van, vagy hogy miből, stb. Én meg soha nem is kérdeztem, nem érdekelt.

Ha valaki viszont direkt mutogatja a csajnak is, a pincérnek is, meg mindenkinek, hogy ő mennyire tele van, az nagyon gáz.

2020. ápr. 23. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!