Visszataszító az, ha egy ember a randin mondjuk fizetéskor elővesz egy köteg tízezrest?
Figyelt kérdés
Mennyire visszataszító vagy vonzó z, ha mondjuk egy éttermi fizetésnél a férfinél látszik, hogy sok pénz van. Pl. van nála 100 ezer Ft és abból ad 10 ezret a pincérnek vacsorára.
Tehát visszataszító ha valakinél sok pénz van és ez látszik is vagy inkább vonzó?
Most nem arra gondoltam, hogy menő e ha valaki gazdag vagy ilyesmi. De ha pl. egy sikeres ügyvéddel randizik valaki és fizetésnél észreveszi, hogy az átlagnál jóval több pénz van nála egy menő vagy visszataszító?
2020. ápr. 23. 15:20
11/29 anonim válasza:
Nem 100 ezernél kezdődik a sok pénz.🤣
12/29 anonim válasza:
10, 11: RANDIRÓL van szó. És menő, vagy nem menő
- maradjunk ennél. A kérdést egy kisgyerek írhatta fel.
13/29 anonim válasza:
A köteg pénz nem 100ezernél kezdődik.
Sokszor a férjemnél is ennyi van. Mennyi is az? 5db 20-as? Vagy 10db 10-es? Húha, fel se tűnik. Amúgy sokszor kártyával fizet.
14/29 anonim válasza:
Hát, még ha ötszázasokban is van az a pénz, akkor sem tűnik olyan soknak! Meg különben is, ma készpénzben fizetni sem menő már.
15/29 anonim válasza:
Vagom, hogy randi, csak egy peldat irtam, hogy vannak kps "oskovuletek" is. A kartyak vilagaban sokkal egyszerubb vagizni: eloveszed a hiperszuper csilivili dombornyomott kartyacskadat, ravillantod a legszebb mosolyod a csajra, hanyagul odaveted a kartyat a pincernek, aztan lehet rajta 20E meg 20M Ft is :D
16/29 anonim válasza:
"hanyagul odaveted a kartyat a pincernek", és visszahozza, hogy sajnos nincs rajta elég :D:D:D
17/29 anonim válasza:
Szerintem hányingerkeltő, de kétségkívül van olyan réteg, akinek ez bejön. Mondjuk aki azzal a réteggel leáll, az olyan is.
18/29 anonim válasza:
- a lány maradjon ott lemosogatni a vacsora árát :))
19/29 anonim válasza:
Akkor kipotolod egy koteg 500asbol :DDD
20/29 anonim válasza:
Amúgy,mint emlegették a gazdagabbnak a bank kártyáján van pénz.Én azt gondolnám,hogy drog kereskedő a végén.....Sokkal praktikusabb a kártyádon pénzt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!