Hány évesen volt az első berúgásotok és milyen volt?
20 éves katona voltam Pesten, amikor először kiütöttem magam.
1990-et írtunk, öreg katonákkal elmentünk egy borozóba. Talán a Szentkirályi utcában volt, és ha jól emlékszem, Kőrösi borozó volt a neve. Kék hajú, tarajos pankok és hasonló figurákkal volt tele, a füstöt vágni lehetett, az asztalok és a székek farönkök voltak. Én alapból üdítőt terveztem inni, mivel előtte csak egyszer ittam alkoholt, az is 18 évesen volt, amikor az érettségi után megittam 3dl sört, de nem esett jól. Amúgy azóta se szeretem. A tervem nem jött össze, mert üdítőt nem árultak. Szódát lehetett volna inni, amit max valami borzalmas szörppel lehetett ízesíteni, úgyhogy a katonatársak rávettek, hogy igyak alkoholt. Kezdtem sörrel és borral, de nem ízlett, így folytattam a kóstolást rövid italokkal. Sikerült jól összekeverni vagy 8-10 féle piát. Ott még nem ájultam be, de menni már csak segítséggel tudtam. Ketten támogattak át a Rolling Stones klubba, ott lefektettek egy bőr fotelba, és onnantól filmszakadás. Következő emlékem az volt, hogy reggel 5 óra körül ébresztettek, hogy kéne indulni vissza a laktanyába, mert 6-ig volt kimaradásunk.
Röviden ennyi volt. Amúgy azóta se szerettem meg az alkoholt. Nagyon ritkán egy pohár vörösbor jól esik, de van, hogy több év is eltelik alkohol nélkül.
Főiskolás koromban, és inkább egy nagyobb becsípés, mint berúgás.... MInimális emlékezetkieséssel.
Egy házibuliban, és nem a mennyiség volt sok, hanem az, hogy valami kevert hülyeséget fogadtam el az évfolyamtársam öcsikéjétől....
Tény, hogy az este jót szórakoztam, de van eszem, így rendszert nem csináltam belőle.... Másnap azért eléggé kimerültnek és szomjasnak éreztem magam....
Továbbá igen, zavar, hogy csak egy kicsit is, de nem emlékszem dolgokra.
És mivel azóta is számtalanszor láttam másokat ilyen vagy ennél sokkalta durvább szituban, egyértelműen tudatosult bennem, hogy többet soha! Jót mulatni alkohol nélkül is tudok, vagy elég épp csak egy pohár bor is és kész. Nem kell ahhoz a szánalmasságig inni magam.
Mert igen, egyszerűen szánalmasak akik be vannak rúgva...
Kipróbáltam picit, ennyi, elég, nem akarok olyan gusztustalan és magatehetetlen lenni.... (Annál már csak azok rosszabbak, akik drogoznak…)
16 voltam, hárman indultunk neki az estének egy üveg pezsgővel és fél liter házi pálinkával. Ez még most is rosszul hangzik, pedig előtte semmit se ittam. No, egy lépcsőn ülve kezdtük elfogyasztani a nedűt, ezután... *időugrás* chipset eszek egy ismeretlen utcában röhögve *időugrás* ülök egy padon *időugrás* egy padkán ülve hányok *időugrás* fától fáig követem egy jó barátom, aki szintén fától fáig megy, mert hogy ő haza visz engem. Ez úgy 5 percnyi emlék a 4 órás éjszakából. Bár elmondták, hogy mi volt az este folyamán, csak annyi maradt meg belőle, hogy fél órán át egy bokorból próbáltak kidszedni. Azért volt fél óra, mert a felénél úgy döntöttek, hogy ha nem akarok kimenni, akkor biztos kényelmes és csatlakoztak ők is.
Nekem ilyen volt az első, volt még pár hasonló, nem bírom az alkoholt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!