Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindig csóró leszek?

Mindig csóró leszek?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, mindig is szegények voltunk. Mindig csak az alap dolgokra tellett, és ez most sincs másként. Hiába van normális szakmám, nyelvvizsgám, olyan, mintha semmit sem értem volna el, mert az elmúlt években a legmagasabb fizetésem 180 ezer forint volt, most meg munkanélküli vagyok. Saját vállalkozást szeretnék, de esélytelen, hogy valaha annyi pénzem legyen, hogy vegyek egy autót, egy kis házat, és beindíthassam a vállalkozásom. Már nem tudom, mit tegyek, de nem akarok így élni. Soha még csak félretett pénzem sem volt, az albérlet, a kaja, a rezsi mindig elvitte az összes pénzt, amit megkerestem. Hogyan lehet ebből kitörni? Külföldre sem akarok menni, van egy barátom Angliában, évek óta kint él, de neki sincs félretett pénze, egyik napról a másikra él. Anyagi biztonságot szeretnék. Miként érhető ez el?

26/L

2020. ápr. 18. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
En Angliaban elek, tobb magyar ismerosom is lakik a kornyeken. Nyilvan nincs kolbaszbol a kerites, nem vagyunk gazdagok viszont valmennyi penzt minden honapban felre tudunk tenni, a baratod nem tudom milyen kornyeken el es mit dolgozik, viszont anglia eleg nagy es minden reszn van munka. En ugy kezdtem, hogy pincerno voltam egy bentlakasos hotelben, az nagyon jo kezdesnek, ott kapsz szallast es kajatis amit automatikusan vonnak a fizudbol, a maradekbol mar csak magadra koltesz. Akar csak fel evre kijosz, hogy teremts egy alpot, maris jobb helyzetben leszel egy sajat vallalkozas elinditasahoz, viszont kulfold hozza a leggyorsabb megoldas. Foleg ha 6 eve dolgozol mar otthon es sajnos heti het nappal sem sikerul felretenni elegendo penzt. Szerintem gondold at a kulfoldet, ha lehul ajarvany, max egy evre menj ki valahova, az az ido gyorsan el fog telni, utana pedig folytathatod otthon, a sajat vallakozassal, illetve kulfoldi munkatapasztalatsok helyen elonyodre valhat:)
2020. ápr. 19. 08:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van angol nyelvtudás, akkor az Upwork jó dobbantó lehet. Csomó anyag van angolul arról, mit hogyan kell, hogy érdemes, minden másra ott a józan ész és a korrektség. Szerzel rutint megrendelőkkel rendszeresen gyorstárgyalva abban is, ami egy saját cég veleje lehet: a megrendelői igények kezdeti, pontos felmérésében és a gyors eredményt szállításban. Aztán ebben is lehetsz cég, vehetsz fel embereket, idővel akár a saját helyedre is, ha azt akarod, és ha önjárónak tűnik a dolog, tud az alteregód a fejlesztésre is eleget fordítani, akkor igencsak teljes időben foglalkozhatsz a következő ötlettel, egészen másféle pénzgondok miatt fejvakarva.
2020. ápr. 19. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Igen!
2020. ápr. 19. 09:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Nehéz dolog de semmi sem lehetetlen.

Legelőször találj valamilyen munkát amiből megtudsz élni most ez a legfontosabb,ezekután kezd el saját magadat fejleszteni és jól be osztani a pénzedet ha drága az albi akkor olcsóbbat kell nézni 10000 Ft is sokat tud segíteni ha meg tudsz rajta spórolni,ha nagyok az igényeid akkor ezeket próbáld meg fokozatosan le csökkenteni,mindig írd le egy füzetben mire kötöd el a pénzed?

Ajálom ezt a csatornát és a rajta lévő videókat is, először én sem adtam be a derekam.

[link]

Próbáld meg jól be osztani az idődet, ez az év arról fog szólni hogy képzed magadat és szépen lassan el kezdesz spórolni.

Van sokféle könyv amit érdemes el olvasni,például hogyan légy sikeres stb..

Sok sikert, aki sikeres akar lenni az tesz érte és akarja is,ezentúl sose legyen olyan hogy te ezt nem tudod megcsinálni, igen is el tudod érni a c és cépjaidat,sok sikert és kitartást.

2020. ápr. 19. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Amúgy én már 2020-ban nem ajánlom Angliát...főleg ha csak betanított szakképesítés nélküli munkára mennél vagy esetleg kevésbé megfizetett szakmunkára.

Ilyen esetekben jobban fizet Németország vagy Ausztria.

2020. ápr. 19. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!