Ha kitiltanak egy gyárból amiért nem jártam be dolgozni akkor örökké ki leszek onnan tiltva vagy csak egy bizonyos időre?
Vagy felmondasz, és soha többet feléjük sem nézel, vagy ha nem akarsz ott dolgozni, akkor minek is mennél oda bármikor is. Egy munkahely nem bemutató terem, vagy kiállítás, átjáróház, akármi, hogy oda bárki, bármikor szabadon bejárhasson.
Vagy rendesen ott dolgozol, és munkaidő alatt!!! jogod van ott lenni kapun belül, vagy semmi keresnivalód ott.
Még az ott dolgozók sem járkálhatnak be munkaidő után!
Első! Köszönöm a választ :)
Nem tudom mikor fogjak megérteni az emberek hogy ha valaki fel tesz egy kérdést arra válaszolni lehet ha szeretnél és ha tudsz segíteni de ha nem akkor ne sértegesd a másikat, egyébként sem tudjátok miért nem járok be de teljesen mundegy. :)
Hogy lehetsz ilyen ertelmetlen?
Belépő kártya van nem tudok anélkül bemenni.
Utolso előtti! Te beteg vagy menj már innen de komolyan!!!!
Még nem tiltottak ki!!!! Csak nem járok egy hete és mondta nekem egy közvetito hogy ha nem járok de még számoltam le akkor ki is tilthatnak. De nem hiszem hogy ezert kitiltanak maximum kirugnak. Meg is kaptam a kérdesemre a választ 1 2 válaszolotol aki rendesen hulyesegek nelkul tudodd valadzolni. Te meg ne akadj ki, örülj hogy nem vagy ilyen helyzetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!