Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha kitiltanak egy gyárból...

Ha kitiltanak egy gyárból amiért nem jártam be dolgozni akkor örökké ki leszek onnan tiltva vagy csak egy bizonyos időre?

Figyelt kérdés
2019. nov. 30. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem tiltanaki, legfeljebb kirúgnak. Kitiltani akkor, ha loptál, verekedtél.
2019. nov. 30. 13:41
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem tiltanak ki. Ahová nem jársz dolgozni, oda nem vesznek vissza.
2019. nov. 30. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
No meg minek is akarnál visszamenni, ha eddig sem jártál be.
2019. nov. 30. 14:02
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Vagy felmondasz, és soha többet feléjük sem nézel, vagy ha nem akarsz ott dolgozni, akkor minek is mennél oda bármikor is. Egy munkahely nem bemutató terem, vagy kiállítás, átjáróház, akármi, hogy oda bárki, bármikor szabadon bejárhasson.

Vagy rendesen ott dolgozol, és munkaidő alatt!!! jogod van ott lenni kapun belül, vagy semmi keresnivalód ott.

Még az ott dolgozók sem járkálhatnak be munkaidő után!

2019. nov. 30. 14:08
 5/13 A kérdező kommentje:

Első! Köszönöm a választ :)

Nem tudom mikor fogjak megérteni az emberek hogy ha valaki fel tesz egy kérdést arra válaszolni lehet ha szeretnél és ha tudsz segíteni de ha nem akkor ne sértegesd a másikat, egyébként sem tudjátok miért nem járok be de teljesen mundegy. :)

2019. nov. 30. 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha kitiltanak, ha kirúgnak, abban az estben is, ha meglatnak a cég teruleten barmikor kidobhatnak, mivel illetéktelenül tartózkodsz ott, es a rendőröket is rád hívhatják. De csak tedd meg, majd meglátod. 😊
2019. nov. 30. 15:10
 7/13 A kérdező kommentje:

Hogy lehetsz ilyen ertelmetlen?

Belépő kártya van nem tudok anélkül bemenni.

2019. nov. 30. 15:18
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Es akkor mi van ha? Szal nem engednek be a belepo kartyaddal mert nem mentel be dolgozni? Nekem ez ugy hangzik mint akit kirugtak. Nalunk is van ilyen kartya, de meg senkirol nem hallottam akinek letiltottak volna, mert pl beteg szabin van. A ceget felhivtad már?
2019. nov. 30. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem fognak.
2019. nov. 30. 15:36
 10/13 A kérdező kommentje:

Utolso előtti! Te beteg vagy menj már innen de komolyan!!!!

Még nem tiltottak ki!!!! Csak nem járok egy hete és mondta nekem egy közvetito hogy ha nem járok de még számoltam le akkor ki is tilthatnak. De nem hiszem hogy ezert kitiltanak maximum kirugnak. Meg is kaptam a kérdesemre a választ 1 2 válaszolotol aki rendesen hulyesegek nelkul tudodd valadzolni. Te meg ne akadj ki, örülj hogy nem vagy ilyen helyzetben :)

2019. nov. 30. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!