Mindig csóró leszek?
Amióta az eszemet tudom, mindig is szegények voltunk. Mindig csak az alap dolgokra tellett, és ez most sincs másként. Hiába van normális szakmám, nyelvvizsgám, olyan, mintha semmit sem értem volna el, mert az elmúlt években a legmagasabb fizetésem 180 ezer forint volt, most meg munkanélküli vagyok. Saját vállalkozást szeretnék, de esélytelen, hogy valaha annyi pénzem legyen, hogy vegyek egy autót, egy kis házat, és beindíthassam a vállalkozásom. Már nem tudom, mit tegyek, de nem akarok így élni. Soha még csak félretett pénzem sem volt, az albérlet, a kaja, a rezsi mindig elvitte az összes pénzt, amit megkerestem. Hogyan lehet ebből kitörni? Külföldre sem akarok menni, van egy barátom Angliában, évek óta kint él, de neki sincs félretett pénze, egyik napról a másikra él. Anyagi biztonságot szeretnék. Miként érhető ez el?
26/L
Családi támogatásból többnyire.
Aki csóró volt gyerek korában és felnőttként (25 éves korára kb) jól áll anyagilag az szét dolgozta magát így 0 szabadideje volt.
Sajnos ez ilyen.
A rosszabbik eset hogy sokat dolgozol de még így se állsz jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!