Budapesten miért olyan gyako a nyilvános vizelés? "Normális" emberknél is szokássá vált?
"Azért, mert már jóval elfogadottabb lett"
Magyarul jóval többen tesznek a szabályokra, a nők kezdenek elférfiasodni, ez az utcán pisilés is ebből következik.
A nők is pisilnek utcán, parkban, csak általában jobban elbújnak, mert nem elég csak a sliccet lehúzni.
Azért pisilnek az emberek időnként az utcán, mert egyszerűen nincs a közelben nyilvános vécé, se olyan hely, ahova be lehetne menni pisilni. Vagy ha van, akkor is sokszor ki kellene adni érte 2-300 Ft-ot, de minek, ha helyette elintézhetem egy bokorban is, ahol nem lát senki, nem zavarok vele senkit, a bokor tövének nem árt, hogy oda pisáltam, akkor? (Arról nem is beszélve, hogy csomó vécé össze van fosva, hugyozva, vérezve, papír sincs, aztán még ezért fizessek...)
Vidéken kisebb távolságok vannak, itt csak fogom magam és hazamegyek, ha pisilnem kell, 10 perc alatt hazaérek bárhonnan.
Mert nem akar senki a nadrágjába üríteni.
Sok városban éltem már, több országban. Mindenhol jelemzően akkor pisilnek az utcán, amikor nincs abban az időben és elérhető távolságban WC.
És a nyugati világban - , én csak ezt ismerem, - mindenhol könnyítenek magukon az emberek az utcán, ha nincs a közelben WC.
nyugaton elég sok az utcai vizelés, az is mutatja, hogy sok helyen ki van függesztve, hogy x eurót bírságolnak érte.
Nem tudom miért hiszi minden szerencsétlen azt, hogy nyugaton nálunk különb emberek laknak. egyáltalán nem.
Kérdező,engem os sokkol mikor Pesten járok. H ilyen alacsony alpari igenytelen szinten vannak emberek. Undorito!
Hagyjuk már ezt h nincs hely,barmelyik kavezoban gyorsetteremben van mosdó,oda behettek. Ez emberi igenytelenseg!
Nekem is volt olyan h fel voltam fazva és minden metro megallonal fel fellett jönnöm a mosdoba,mondhatnam az osszes mosdot lattam azon a vonalon,de nem hugyuztam az utcara pedig kva nehéz volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!