Miért nem érzem h pisilnem kell? És miért nem tudok nyilvános helyen vizelni?
Szia!
Velem pontosan ugyanez van. Suliidőben nem merek inni, mert tudom, hogy nem fogok tudni pisilni, csak ha hazaérek. Általában azt szoktam, hogy kikéredzkedek óráról, mert akkor nincs ott senki. Ilyenkor néha tudok pisilni. De hogy ne legyen furcsa, hogy sokáig vagyok kint, mindig viszem az üvegemet is, hogy "megtöltsem". Mostanában egyre többször sikerül!:D
Esetleg segíthet az is, hogy megnyitod a csapot, hogy folyjon egy kicsit. Vagy az, ha viszed a telefonodat és egy fülhallgatót, és valamilyen vízfolyást/zenét hallgatsz, ezzel kizáród a külvilágot. Furán hangzik, tudom:D
Nekem az jött be, hogy van egy dal, amit énekelni szoktam (Cry Baby Melanie Martineztől, a "they call me cry baby, cry baby, but I don't f.cking care"), és ekkor tudok pisilni. Nevetségesen hangzik, de így van...😅
1. Nem szabad ezen gondolkozni.
2. Gyakorolni kell
3. Ki kell találni valamit ami megnyugtat közben. Ez mindenkinek más lesz. Én azt szoktam mondogatni, hogy ráérek nem sürget senki és senkinek nem fog feltűnni ha fél órát leszek a wcn. Persze ha 1 wc van hosszú sorral mögötted az nagyon para. Akkor nem mindig jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!