Melyik hatóságnál lehet bejelenteni egy fizetős nyilvános wc-vel kapcsolatos problémákat?
Figyelt kérdés
Nem érdekel, hogy ki van írva az ajtóra az üzemeltető. Bizonyos, hogy nem foglalkoznak vele, mert már negyedéve ugyan olyan undorító állapotban van. Nincs WC-s néni, ez a nyilvános wc egy plázában található.2018. ápr. 1. 16:00
1/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg a helyi önkormányzatnál tegyek panaszt?
2018. ápr. 1. 16:04
3/12 anonim válasza:
Most qrvára megijesztetted őket...
5/12 anonim válasza:
Fogyasztóvédelem, meg ki kéne, hogy legyenek írva a hatósági izék, akikhez fordulhatsz.
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen hatósági dolog kiírva, csak egy gagyi, Wordben megszerkesztett nyomtatvány egy cégnévvel és telefonszámmal.
2. válaszoló, nem igazán értem mire akarsz kilyukadni, de nem is nagyon érdekel.
2018. ápr. 1. 16:29
7/12 A kérdező kommentje:
Nem olyan probléma van, hogy mondjuk szros a wc vagy mellé hugyozott a piszoárnak valaki. Problémám inkább az általános állapotokkal kapcsolatos, hogy pl. 5 piszoárból 3 már lassan negyedéve le van takarva (szerintem húggyal tele, de nem nagyon akartam közelebb menni hozzájuk így is elég fojtogató a levegő a helyiségben) mert el van tömődve. E közben meg elvárják, hogy fizessünk a szolgáltatásért. Természetesen szappan sincs.
2018. ápr. 1. 16:32
8/12 anonim válasza:
Amit te teszel az a pusztába kiáltott szó. Semmi. Zéró. Bennt voltál egy plázában. Megkereshetted volna a pláza vezetőségét, közönségpultot. De te kiírtad ide gyk ra. Ez igen...ez bátorság. Különben nem a takarítók hugyozzák meg szarják össze a budit. Hanem mi, a közönség. Mi dobáljuk tele szeméttel a pisszuárt, dobjuk mellé a szaros papírt. Aztán hatóságért ordítunk...
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, és azok szerinted nem tudnak róla, ha már negyedéve le vannak takarva a piszoárok? Nem gondolod, hogy meg kellene javítania az üzemeltetőnek? Fizetnél ilyen szolgáltatásért? Én nekem muszáj, mert lehetőségem máshova nincs elmenni WC-re miután leszállok a buszról.
2018. ápr. 1. 18:02
10/12 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett, a 2. válaszolónak szánt mondatom annak a felhasználónak szólt, aki ezt írta: "Most qrvára megijesztetted őket..."
2018. ápr. 1. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!