Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Budapesten miért olyan gyako...

Budapesten miért olyan gyako a nyilvános vizelés? "Normális" emberknél is szokássá vált?

Figyelt kérdés
Nem értem nincs erre valami törvény? Na és az a durva hogy gyakran a "normális" emberek is (ez alatt azt értem hogy nem hajléktalanok utca seprők vagy ilyesmik) képesek akár fényes nappal is nyilvánosan vizelni. Én Budapesten az életemben már többször is láttam ilyet de mások leírásai még durvábbak. Azért teszem fel pont most ezt a kérdést mert olvastam egy cikket amiben arról írták hogy ez milyen gyakori. Én nem lakók olyan rossz környéken és nem is járok rossz helyekre mégis láttam ilyet de a cikk alapján ez még gyakoribb lehet. A cikkben azt írta a cikk író hogy a legmegdöbbentőbb számára az volt amikor egy öltönyös ember a templomnál vizelet majd bemenet a barátnőjével a misére. Ez alapján a cikk alapján szerencsém hogy Budapesten jobb környékén élek. De ilyesmi mint ez a legutóbbi példa a cikkből normális helyeken Berlinben, Londonban vagy Párizsban szinte elképzelhetetlen.

2020. ápr. 10. 18:22
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
74%

# 9

Pedig nagyon jó a szabadban az erdőben vizelni.Felszabadító érzés,hogy teljes nyomással ki lehet engedni.Nem számít ha elveret a sugár 3-4 méterre.

De gondolom ha kirándulni mész Te akkor is visszatartod órán keresztül.Mert az erdőben nincs wc...

2020. ápr. 10. 20:02
 12/62 A kérdező kommentje:
Igen visszatartom. De az utcán senkinek sem kellene pláne nem fényes nappal úgy hogy még egy fát sem keres. De amúgy este sem.
2020. ápr. 10. 20:10
 13/62 anonim ***** válasza:
41%

Megértelek, mert a nők tényleg kibírják, legalábbis eddig mindig férfiakat láttam pisilni utcán.

Engem amúgy pont ezért nevettek ki nemrégen, mert el kellett mennem hagyatéki ügyet intézni, Pestről 40 perc busszal csak oda, ott ügyintézés, 40 perc vissza, és akkor még csak a buszról szálltam le. És itthon nézegettem a térképet, hogy van-e valami bevásárlóközpont-szerű hely, ahol lehet pisilni. Pályaudvaron, vasútállomáson tuti nem fogok.

2020. ápr. 10. 20:20
 14/62 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, miért teszel ember és ember között különbséget? Ki neked a "nem normális" ember?
2020. ápr. 10. 20:25
 15/62 A kérdező kommentje:

kik nevettek ki és miért? Amúgy nekem még nehezebb mert én a koszos helyeket sem bírom így egy túl koszos pláza WC-be nem mennék. Amúgy nő vagy vagy férfi?

Ja és amúgy a 14-esnek: A normális alatt azt értem hogy nem hajléktalan vagy utca seprő vagy ilyesmi hanem nagyjából átalog átlagoshoz közel álló vagy átlag feletti. Azért mert egy hajléktalannál ez nem is olyan furcsa nincs sok lehetősége. Na egy utca seprő Vág valami nagyon "alja" munkát végző ember meg Kitudja hogy nőtt fel de lehet nem sikerült rendesen szocializálódnia ami nem is furcsa és sok ilyen drogos vagy alkoholista Vagy kitudja. Na de egy átlagos vagy egy jómódú ember aki tudatánál van és tisztában van azzal mennyire bunkóság amit csinál miért csinálja?

2020. ápr. 10. 20:35
 16/62 anonim ***** válasza:
23%
...mert olyan jóleső megkönnyebbülés.
2020. ápr. 10. 21:54
 17/62 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező! Azzal tisztában vagy, hogy ha visszatartod -mint írtad-,

akkor te egy beteg ember vagy?!

[link]

2020. ápr. 10. 21:59
 18/62 A kérdező kommentje:
Jó de nyilvánosan vizelni meg még rosszabb.
2020. ápr. 10. 23:20
 19/62 anonim ***** válasza:
93%
Figyelj ha már nagyon kell és egy wc sem találsz egy jó ideje akkor majd megérted,ez nem csak Budapesten van így külföldön is láttam már, mondjuk külföldön legalább van wc és igényes na és p van ami ingyenes is.
2020. ápr. 11. 03:26
 20/62 anonim ***** válasza:
88%

Na de akkor mit csinálsz tata,

ha rossz a prosz tata??!

2020. ápr. 11. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!