Budapesten miért olyan gyako a nyilvános vizelés? "Normális" emberknél is szokássá vált?
# 9
Pedig nagyon jó a szabadban az erdőben vizelni.Felszabadító érzés,hogy teljes nyomással ki lehet engedni.Nem számít ha elveret a sugár 3-4 méterre.
De gondolom ha kirándulni mész Te akkor is visszatartod órán keresztül.Mert az erdőben nincs wc...
Megértelek, mert a nők tényleg kibírják, legalábbis eddig mindig férfiakat láttam pisilni utcán.
Engem amúgy pont ezért nevettek ki nemrégen, mert el kellett mennem hagyatéki ügyet intézni, Pestről 40 perc busszal csak oda, ott ügyintézés, 40 perc vissza, és akkor még csak a buszról szálltam le. És itthon nézegettem a térképet, hogy van-e valami bevásárlóközpont-szerű hely, ahol lehet pisilni. Pályaudvaron, vasútállomáson tuti nem fogok.
kik nevettek ki és miért? Amúgy nekem még nehezebb mert én a koszos helyeket sem bírom így egy túl koszos pláza WC-be nem mennék. Amúgy nő vagy vagy férfi?
Ja és amúgy a 14-esnek: A normális alatt azt értem hogy nem hajléktalan vagy utca seprő vagy ilyesmi hanem nagyjából átalog átlagoshoz közel álló vagy átlag feletti. Azért mert egy hajléktalannál ez nem is olyan furcsa nincs sok lehetősége. Na egy utca seprő Vág valami nagyon "alja" munkát végző ember meg Kitudja hogy nőtt fel de lehet nem sikerült rendesen szocializálódnia ami nem is furcsa és sok ilyen drogos vagy alkoholista Vagy kitudja. Na de egy átlagos vagy egy jómódú ember aki tudatánál van és tisztában van azzal mennyire bunkóság amit csinál miért csinálja?
Kérdező! Azzal tisztában vagy, hogy ha visszatartod -mint írtad-,
akkor te egy beteg ember vagy?!
Na de akkor mit csinálsz tata,
ha rossz a prosz tata??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!