Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem birtam, ma mar elsirtam...

Nem birtam, ma mar elsirtam magam. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Annyira sok mar minden...bankban dolgozom es felfordult minden a moratorium miatt. Nem tudok hatezer fele figyelni, elviselni az ugyfeleket. Sokan bunkoznak folyamatosan, nem mehetek haza amikor minden heten haza mentem eddig a virus elott. Feltem anyuekat akik 130km-re laknak tolem otthon, hianyzik a kutyam, a barataim. Teljesen egyedul vagyok a fovarosban, nincs senkim. Lassan 3 hete itthonrol dolgozom es mar nem birom ezt. Annyira bizonytalan minden. Az elobb mar elsirtam magam mert nem birom. Alapvetoen is enyhe depressziom van amin ez a jelenlegi allapot nagyon nem segit. Mit tegyek hogy konnyebben viseljem el ezt az egeszet? Tudom,hogy mindenkit erint ez most..nem kellenek a kioktato kommentek arrol hogy miert hisztizek...
2020. ápr. 6. 11:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Hazamentem volna mar..anyunak is felvetettem az otletet de jelenleg neveloapumat kemozzak es igy azt mondta hogy inkabb maradjak itt, pont a virus miatt. Azert koltoztem fel mert tobb a munkalehetoseg es mert alapvetoen szeretem a munkamat, csak mar nagyon sok ez az egesz.
2020. ápr. 6. 12:51
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Gondolj arra, hogy nem fog örökké tartani ez az állapot. Én pld elvesztettem a munkámat. De mégis akkor sírtam el magam tegnap, mikor elmentem a gyerekem iskolája előtt, és ki van az ablakokra írva nagy betűkkel, hogy Hiányoztok gyerekek. Jól kisirtam magam és várom, hogy vége legyen. Próbálok főzni, napozni, olvasni. Kitartás!
2020. ápr. 6. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

12:44nek!

Szerinted miér költözött? Mert több a lehetőség? Nézz már küröl karrier kategóriába, a vírus előtt mindenki azt írta, menjél Bp-re dolgozni, mert ott van normális fizu, meg lehetőségek.

Én is elég lelkis vagyok, még 30 évesen is, és összejöhetnek úgy a dolgok, hogy kibukik lelkileg az ember. Épp elég gond az, ha beteg ember van a családban, akit szeret, ráadásul potenciálisan veszélyeztett, mert 0 az immunrendszere a kemo miatt.

2020. ápr. 6. 16:07
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
Hehe. Ha nem megy Budapestre dolgozni az a baj, ha Budapestre megy dolgozni az a baj.
2020. ápr. 6. 17:01
 15/17 anonim válasza:
57%
Nekem ez a normális életem:D, de amúgy,ha áthívsz egy barátot, attól még nem leszel 110% vírusos.
2020. ápr. 6. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Csodamódszerek úgy sem lesznek, fejben kell eldönteni a dolgokat, de még akkor is érezhetjük alkalom adtán rosszul magunkat, nem gépek vagyunk, néha be lehet sokalni. Annyit tehetsz, amit írtak is, ha tudsz mozogj otthon is, a meditáció meg nagyon jó ötlet, most tanulom én is. Harmadik hete vagyok itthon, elvesztettem az állásom, gyakorlatilag fogalmam nincs mi lesz a jövőben, nagyon jó idő van pár napot leszámítva mióta itthon vagyok, de csak ide nem süt a nap(földszint), szerintem be fogok kattanni.:D Tegnap jól ki is bőgtem magam. Tudom, mindenkinek a saját helyzete a legrosszabb, így ezeket csak azért írom, hogy ha úgy érzed sírnod kell, sírj, ne nyomd el magadban, add ki és megkönnyebbülsz.
2020. ápr. 6. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves kétségbeesett lányka!

Én is azt tudom javasolni, amit itt már páran.

Skypoljatok!!! minden nap! arra van lehetőség ugye?

Ebédelhettek is együtt úgy, hogy odarakod a laptopot és közben ebédeltek.

Jobb most ha nem mész haza..

aki itt írta, hogy gáz hogy minden héten hazamész, hát én 34 vagyok és eddig én is minden vasárnap hazamentem , mint ahogy rajtam kívül sokan a családdal töltik a vasárnapokat és nekem is hiányzik.

De én most mindennap skypolok.

Annyi, hogy én évekig külföldön dolgoztam, így volt lehetőségem megszokni, hogy így is lehet.

Ezt most úgy fogom fel, mintha megint kimentem volna egy szezonra, viszont bennem van az a megnyugtató érzés, hogy pedig nem , sőt most közelebb vagyok helyileg...

külföldön mindig éreztem a távolságot, mindig arra gondoltam, hogy iszonyat messze vagyok, viszont ott meg azzal nyugtattam magam, hogy de nem baj, ha most beüllnnék egy autóba , akkor 15 óra alatt otthon lennék és ez megnyugtatott.

SZóval keress ilyen kapaszkodókat.

Nekem is nehéz , főleg a bizonytalanság , hogy ok rendben most nem mehetsz haza, de mégis meddig?

Igaz ez a munkámra is, mert valószínű műjustól nem kapok semmilyen juttatást, de mégis meddig?

Rossz ez a bizonytalanság...

Nekem az segített, mert első héten én is kibuktam, hogy eldöntöttem nem vagyok hajlandó híreket nézni, mert a fele kamu, meg különben is nem segít rajtam...azóta csak motivációs videókat meg vicces dolgokat nézek azóta sokkal jobb..

illetve minden nap tornázok, készülök a c1 nyyelvvizsgára, aminek ugyan semmi értelme, de megcsinálom csak azért is..:D fel a fejjel!

ez is elmúlik egyszer..:)

2020. ápr. 7. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!