24 éves lány vagyok és annyi negatív dolgot éltem meg, hogy gyűlölni kezdtem a férfiakat. Van itt más is aki hasonlóan érez?
Èn is hasonló helyzetben vagyok, csak férfiként. Gyűlölni nem gyűlölök senkit , viszont nehezen tudom értékelni valakinek a közeledését, és én is nehezen tudok valakihez közeledni. Rengeteg rossz tapasztalatom volt, néha megerőltetem magam és próbálok ezen túllépni. Nem mindig sikerül sajnos..
24/F
Voltam így. Magad ellen dolgozol, ha nem kezeled ezt a problémát... Azáltal, hogy majdnem mindenkiben az ellenséget látod, lehet, hogy megvéded magad a rossz dolgoktól, de elszigeteled magad a jóktól is.
Rafináltnak kell lenni és jól szelektálni. Aki nem szolgál rá a rosszra, azt megbecsülni és adni neki egy esélyt, aki meg igen, abból minél több hasznot húzni, letörni a szarvát és eldobni, hogy a saját játékában veszítsen. De az sem baj, ha csak simán ignorálod őket. Előbb-utóbb megtanulják a leckét.
Itt vagyok. :)
Nem gyűlölöm, csak megvetem, és másképp nézek rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!